Doina Teodoru este însărcinată? Cătălin Scărlătescu a vrut să se știe de la el. Juratul de la Chefi la Cuțite a uluit pe toată lumea

13 nov. 2022
Doina Teodoru este însărcinată? Cătălin Scărlătescu a vrut să se știe de la el. Juratul de la Chefi la Cuțite a uluit pe toată lumea

Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu Doina Teodoru deja de mai bine de un an de zile. Mulți nu le-ar fi dat șanse la început, însă iată că juratul Chefi la Cuțite este acum mai fericit ca niciodată.

Cei doi se completează, sunt extrem de fericiți unul în compania celuilalt, iar asta am putut vedea chiar și pe micile ecrane, când cei doi au stat în același platou.

Pentru că lucrurile au evoluat în bine în relația dintre cei doi, mulți și-ar dori să afle când se vor căsători Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, însă juratul de la Antena 1 este mereu reticent când primește această întrebare.

Recent, acesta a fost întrebat din nou când o va cere de soție pe iubita sa, însă a evitat să dea un răspuns. Pe de altă parte, el a subliniat faptul că nici nu ia în calcul să fie din nou un bărbat singur, cum a fost până acum ceva timp.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se pregătesc să devină părinți?

Dacă unii se întreabă când se vor căsători cei doi, sunt și persoane care vor să afle când va fi Doina Teodoru însărcinată. Slabe șanse, spune juratul Chefi la Cuțite, cel puțin în momentul de față.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că inclusiv colegii săi de platou, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu îl tot întreabă când va deveni tată, iar acest lucru deja îl cam deranjează.

Bucătarul spune că lucrurile se întâmplă prea repede în viața lui și că încă nu este pregătit să aibă și un copil. Drept urmare, vom mai avea de așteptat ceva timp până când Doina Teodoru va fi însărcinată.

”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a mai mărturisit Cătălin Scărlătescu.