Doina Teodoru s-a despărțit de chef Cătălin Scărlătescu după America Express? Informații secrete au fost făcute publice. Nimeni nu se aștepta

20 ian. 2023
Doina Teodoru s-a despărțit de chef Cătălin Scărlătescu după America Express? Informații secrete au fost făcute publice. Nimeni nu se aștepta

Frumoasa actriță Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz. Cu toate că puțini au fost cei care au dat vreo șansă relației lor, iată că cei doi sunt foarte uniți. Ei locuiec împreună de ceva timp și merg des în vacanțe. Vara această au acceptat și provocarea America Express.

Filmările s-au terminat în luna iulie, dar Antena 1 difuzează abia acum sezonul 5 din celebrul reality show. Primele episoade au reușit cifre foarte bune de audiență, reușind chiar și să devanseaze pe alocuri Survivor România de la PRO TV.

Prima imunitate a fost câștigată de Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu, după multe aventuri. Deja se poate spune că cei doi au devenit și favoriții publicului pentru că deși sunt foarte diferiți, împreună sunt extrem de simpatici.

S-a despărțit Doina Teodoru de chef Cătălin Scărlătescu?

Chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut într-un interviu oferit reporterilor de la America Express că între el și iubita lui apar des tensiuni și că acestea iau amploare chiar și atunci când stau liniștiți acasă pe canapea sau când sunt în Deltă unde este o liniște profundă. Așa că în cadrul reality show-ului s-au încins spiritele de mai multe ori între ei.

Cu toate acestea, nu, nu s-au despărțit. Dimpotrivă, iubirea lor este și mai puternică acum. Cei doi nu vor să vorbească deloc de căsătorie, dar par foarte fericiți împreună, chiar dacă îi despart, ca vârstă, aproape 20 de ani.

Lia Bugnar și Anghel Damian au format și ei un cuplu atipic și în cele din urmă, el fiind mult mai tânăr decât ea, s-a îndrăgostit de Theo Rose, cu care urmează să aibă un copil.