Doinița Oancea, mărturii cutremurăroare. Actorul celebru de la PRO TV care o pălmuia și îi spărgea buzele. Nu mai vrea să joace alături de el nicioadată

04 nov. 2021
Doinița Oancea, mărturii cutremurăroare. Actorul celebru de la PRO TV care o pălmuia și îi spărgea buzele. Nu mai vrea să joace alături de el nicioadată

Doinița Oancea este mereu o prezență foarte plăcută în platourile de televiziune. Aceasta a jucat mult timp în telenovelele de pe Acasă TV, având roluri memorabile. Apoi și-a încercat norocul și într-un business cu haine, care nu i-a mers rău deloc. Are și un blog și încearcă să găsească un echilibru în toate.

Doinița Oancea s-a despărțit relativ recent de iubitul său, dar nu și-a pierdut speranța că va găsi marea iubire cândva. În trecut, ea credea că va merge la altar alături de Ionuț Ghenu, dar acesta o înșela chiar cu prietena ei, Lora. Într-un final, totul a ieșit la suprafață iar acum amanții au devenit soț și soție.

Invitată la Teo Show, Doinița Oancea a trebuit să facă față unor întrebări extrem de incomode. Mai întâi a fost întrebată pe cine ar salva dacă ar veni sfârșitul lunii și ar avea de ales între fostul iubit, Ionuț Ghenu și Lora, cea despre care spune că a înjunghiat-o pe la spate.

„O întrebare bună. I-aş salva pe amândoi dacă aş putea. Dar aş salva bărbatul să ducem specia umană mai departe. Ce făceam cu Lora dacă o salvam?! Nu aveam ce. Nu îmi place subiectul, e un subiect îngropat. S-a încercat să fiu din nou atrasă în nebunia asta, dar refuz să fac asta! Recent, am auzit nişte discuţii şi nu mi-au plăcut. Nu am nimic personal cu ei, să fie sănătoşi, să îşi trăiască viaţa. Nu mă interesează dacă sunt fericiţi, trişti.”, a răspuns aceasta.

Actorul care a pălmuit-o pe Doinița Oancea până i-a spart buzele

Teo Trandafir i-a adresat apoi un alt tir de întrebări extrem de interesante la care actrița nu s-a sfiit să răspundă, deși la început a evitat să numească un bărbat cu care și-ar dori o aventură. A surprins când a declarat că nu ar mai vrea să joace alături de Octavian Strunilă, un actor cu multe contracte la PRO TV și asta pentru că o pălmuia tare și îi spărgea buzele.

Teo: Cu ce bărbat celebru ai vrea o aventură?

Doinița Oancea: Răspund lejer la această întrebare: nu vreau aventuri, eu vreau o relaţie serioasă. Refuz să înceapă aşa o relaţie. Cătălin Botezatu, fie, e un om tare frumos.

Teo: Cu cine n-ai juca niciodată într-un film?

Doinița Oancea: Meseria asta nu îmi dă voie să refuz! Eu aşa zic… Au fost persoane de care am auzit că vor juca cu mine şi nu mi-a convenit. Cu Octavian Strunila nu aş vrea să mai joc. Asta pentru că atunci când mă pălmuia în secvenţa îmi spărgea buzele.

Teo: Ce te enervează foarte tare la Augustin Viziru?

Doinița Oancea: Mă enervează că mă sună doar când are nevoie de ceva. Aşa se întâmplă în general.