Dosar penal pentru Raluca Bădulescu. Acuzații extrem de grave la adresa vedetei Kanal D. Cum se apără aceasta

17 nov. 2021
Dosar penal pentru Raluca Bădulescu. Acuzații extrem de grave la adresa vedetei Kanal D. Cum se apără aceasta
Sursa foto: Instagram

Raluca Bădulescu are din nou probleme mari. Vedeta Kanal D s-a ales cu dosar penal, după ce a fost oprită de oamenii legii în dimineața zilei de 12 noiembrie, mai exact în jurul orei 3. Ea a fost supusă unui control de rutină, dar pentru că nu articula foarte bine cuvintele, polițiștii au dorit să efectueze un control mai amănunțit, au dezvăluit surse pentru ShowBlitz.ro.

Deși Raluca Bădulescu susținea că nu va avea probleme, se pare că rezultatele o contrazic. Ea a fost depistată pozitiv la substanțe psihoactive. Mai exact este acuzată că s-ar fi urcat la volan sedată și că nu ar fi putut provoca un accident pentru că nu avea control total asupra ei.

Benzodiazepină este substanța care s-a găsit în sângele juratei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Aceasta se găsește în medicamente ca Xanax, Valium, Anxiar sau Diazepam, însă pentru ca testul să iasă pozitiv este nevoie să fie înghițită o doză destul de mare.

Ce a consumat Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a mai fost implicată într-un scandal de acest tip în anul 2014. Atunci a fost acuzată că ar consuma cocaină și că era clientă fidelă al unui dealer cunoscut printre vedete (TOATE DETALIILE AICI)

Juarat de la „Bravo, ai stil!” a transmis pe surse că nu este îngrijorată de testele efectuate pentru că nu a luat decât un banal somnifer cu o seară înainte tocmai pentru că nu putea dormi. În urmă cu ceva timp și Victor Slav a fost oprit în trafic de Brigada Rutieră și acuzat că ar fi condus drogat. Totul s-a dovedit a fi fals, iar acesta a dat în judecată statul român.

“Raluca a luat o pastilă de somn. Un somnifer. Problema e că l-a luat cu o zi înainte. Cu fix 24 de ore. A fost obosită, era agitată. S-a gândit să ia un somnifer ca să poată dormi. Avea o zi plină și avea probleme cu somnul. Organismul ei a păstrat urma pastilei. A rămas în corp, iar când Poliția a oprit-o a rezultat substanța în urma testului. Proiectele pe care le are au obosit-o foarte tare. Cam asta a fost! Dar ea nu consumă substanțe, ori să ia somnifere în mod regulat”, au declarat surse pentru Click.ro.