Dragoș Bucur, coșmar la job-ul din Irlanda din cauza soției sale. Motivul pentru care juratul de la Românii au talent a trebuit să plece urgent din țară

20 ian. 2023
Dragoș Bucur, coșmar la job-ul din Irlanda din cauza soției sale. Motivul pentru care juratul de la Românii au talent a trebuit să plece urgent din țară

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. A devenit recent jurat al Românii au talent de la PRO TV, iar asta i-a adus și mai multă notorietate.

Cu toate astea, există lucruri pe care mulți nu le știu despre trecutul actorului. Alături de soția sa, Dana Năblaru, care s-a retras din lumina reflectoarelor, dar și alături de copii săi, Dragoș Bucur a locuit în Irlanda.

Chiar dacă pentru mulți, țara este o destinație perfectă pentru vacanță, iată că pe juratul de la Românii au talent, unele lucruri l-au lăsat fără cuvinte. Chiar el a povestit la un moment dat calvarul trăit acolo.

Deși peisajele erau deosebite, soția sa, Dana Năblaru avea o alergie, care se declașa acolo din cauza fânului, motiv pentru care cuplul a decis să se mute cât mai repede.

Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, mărturisea Dragoș Bucur, la un moment dat, pentru revista Viva.

Dragoș Bucur a locuit un an în Olanda

Iar Irlanda nu este singura țară în care familia juratului de la Românii au talent a locuit. La începutul lui 2018, actorul, alături de soția și copiii săi s-au mutat în Olanda, unde acesta avea de filmat un proiect.

Au locuit aproape un an de zile acolo, pentru ca actorul să participe la filmările pentru pelicula “Bloody Marie”, regizata de Guido van Driel și filmată în Amsterdam. Dacă Irlanda nu a fost pe gustul celor doi, iată că despre Olanda, Dragoș Bucur are doar cuvinte de laudă.

”Au fost mai multe lucruri care s-au unit. Am luat decizia să plec și, după ce lucrurile mi s-au liniștit, mi-am făcut nebuniile”, povestea el despre plecarea în Amsterdam.