Dragoș Bucur pleacă de la PRO TV? Dezvăluiri incendiare despre Românii au talent: ”Eu mă așteptam la…”

29 apr. 2022
Dragoș Bucur pleacă de la PRO TV? Dezvăluiri incendiare despre Românii au talent: ”Eu mă așteptam la...”

Emisiunea Românii au talent de la PRO TV a suferit modificări în noul sezon. După ce Florin Călinescu și Alexandra Dinu au întrerupt colaborarea cu postul de televiziune, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au spus ”da” în fața unei noi provocări.

Drept urmare, în acest sezon, jurații de la Românii au talent au fost Andra și Andi Moisescu, pe care deja îi știam, dar și Dragoș Bucur, pe care îl cunoșteam de la emisiunea Visuri la Cheie și Mihai Bobonete, pe care cu toții îl știm din serialul Las Fierbinți.

Deși de la distanță lucrurile par că merg bine între cei patru jurați, iată că Dragoș Bucur nu a fost prea încântat la început de noua colaborare. Încă din primele zile de când a început să filmeze, actorul a dezvăluit că era deja plictisit.

Dragoș Bucur povestește că de la distanță, totul părea distractiv. Se aștepta să fie amuzat de colegul său, Mihai Bobonete și de asemenea, aștepta și reacții de la Andra sau Andi Moisescu, însă lucrurile au fost complet diferite.

”A fost destul de plictisitor”

Astfel, după prima filmare, Dragoș Bucur s-a arătat extrem de plictisit, însă contractul era deja semnat, drept urmare, actorul a decis să meargă mai departe cu filmările pentru actualul sezon.

M-am cam plictisit pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în… Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa. A fost destul de plictisitor, dar a fost prima filmare”, mărturisea Dragoș Bucur acum ceva timp.

Nu știm dacă lucrurile s-au mai schimbat de atunci, cert e că Dragoș Bucur încă este jurat al emisiunii. Rămâne de văzut însă dacă îl vom vedea și în următorul sezon de la Românii au talent, sau acesta va prefera să renunțe.