Dragoș Bucur primește o lovitură fatală de la PRO TV! Ce a decis conducerea postului în legătură cu Românii au talent: așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

13 mai 2022
Dragoș Bucur primește o lovitură fatală de la PRO TV! Ce a decis conducerea postului în legătură cu Românii au talent: așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

Românii au talent se apropie cu pași repezi de final. Vinerea trecută s-au terminat edițiile în care au fost prezentate preselecțiile. Au fost 300 de concurenți din care Dragoș Bucur, Andra, Mihai Bobonete și Andi Moisescu au ales doar 24. Mulți dintre aceștia au primit Golden Buzz și s-au calificat direct în semifinale.

Dragoș Bucur a fost pus într-o poziție stânjenitoare. Acesta a fost destul de zgârcit cu aprecierile la adrea concurenților și s-a lăsat greu înduplecat să apese butonul auriu. Totuși a făcut-o cu multă încredere pentru băieții de la UDI Team, pe care chiar i-a considerat un exemplu pentru toată lumea.

Vezi cine sunt băieții de la UDI Team AICI

Doar că surpriză, aceștia nu se regăsesc printre cei 24 de semifinaliști, deși se calificaseră direct. Emisiunea cu prestația lui a fost difuzată pe post. Probabil motivul pentru care ei nu vor mai veni la Românii au talent, îl reprezintă conflictul de la graniță.

Cine sunt cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent

Aceștia sunt originari din Siberia și cum contextul internațional este unul delicat, conducerea postului a descis să renunțe la ei. Dragoș Bucur a primit așadar o lovitură neașteptată.

Niciodată până acum nu s-a mai întâmplat așa ceva în istoria show-ului, însă nici situația nu a mai fost de asemenea natură. Așadar cei 24 de semifinaliști sunt: Alex Dowis, X-treme Brothers, Emanuel Ion, Alex Furman, Raisa Radu, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Darius Mabda, Marius Mateș, Aurel Niamțu, Ana – Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Alexandra Croitoru, Martina Meola, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocîrlan, Anamaria Buțurcă și Gabriela Dincă.