Dragoș Bucur se desparte de Dana Nălbaru? Juratul de la Românii a spus adevărul. Ce problemă a apărut între ei

06 mai 2022
Dragoș Bucur se desparte de Dana Nălbaru? Juratul de la Românii a spus adevărul. Ce problemă a apărut între ei

Dragoș Bucur a revenit în centrul atenției odată cu rolul de jurat de la Românii au talent. Pare mai încântat ca niciodată de noul proiect, însă pe plan personal iată că lucrurile nu merg atât de bine pentru actor.

El și Dana Năblaru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt discreți, nu e greu de înțeles că între cei doi există o relație destul de strânsă.

Artista a fost mereu alături de el inclusiv în timpul plecărilor sale pentru filmări în străinătate, însă în momentul în care au apărut copiii, ceva s-a schimbat în viețile lor.

Dragoș Bucur mărturisea la un moment dat că Dana Năblaru și-a dedicat întreg timpul creșterii copiilor, iar acest lucru se resimte deja în comportamentul acestora. Pe de altă parte, o problemă în relația lor de cuplu o reprezintă timpul.

Juratul de la Românii au talent spune că cei doi nu mai găsesc timp suficient pentru a sta împreună, însă speră că lucrurile se vor aranja la un moment dat și pentru ei.

Ce relație au acum Dragoș Bucur și Dana Năblaru

”Dana și-a dedicat majoritatea timpului copiilor, asta a contat enorm în modelarea mentalității lor și, în general, faptul că am petrecut amândoi mult timp alături de copii și-a spus cuvântul în relația pe care o avem acum cu ei. E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta.”, mărturisea Dragoș Bucur într-un interviu.

Dana Năblaru în schimb nu pare să fie alât de afectată de faptul că nu mai petrece atât de mult timp cu soțul ei. Cântăreața povestea că cei doi sunt, pe lângă soți și prieteni și au aceleași principii care îi aduc mere împreună.

”Ne merge bine pentru ca suntem prieteni în primul rând, comunicăm foarte bine, ne iubim foarte mult. Suntem doi oameni care se iubesc foarte mult și au aceleași principii de viață”, dezvăluia aceasta.