Dramă fără margini pentru Oana Zăvoranu! Vedeta este disperată: și-a pus și numărul de telefon online și oferă recompensă mare

09 oct. 2021
Dramă fără margini pentru Oana Zăvoranu! Vedeta este disperată: și-a pus și numărul de telefon online și oferă recompensă mare
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu trece prin clipe foarte grele. Este știut faptul că aceasta este mare iubitoare de animale, iar în momentul în care în trecut i-a murit unul din motani, s-a gândit chiar la sinucidere. Era atât de zguduită, încât devenise satinistă, fapt povestit chiar de ea.

Soțul ei, Alex Ashraf i-a fost alături atunci și a reușit să treacă peste acea perioadă cu bine. În prezent, ea se implică enorm în afacerea ei cu clinica medicală, dar își dedică foarte mult timp și rețelelor de socializare.

Chiar și-a lansat o emisiune online, care se bucură de mare succes. Luase o pauză de la ea, dar a anunțat că revine în forță. Entuziasmul său a fost tăiat de o adevărată dramă pentru ea: cineva i-a furat cățelul, Ozzy chiar din curte.

„El este OZZY SUFLETUL MEU ❤️❤️❤️
A fost furat azi in jurul orelor 14:00 din curte, din Strada Andrei Muresanu Nr.20
Camerele de supraveghere filmeaza 24/24 si daca nu il aduce cel care l-a luat in 30 minute sunt la Politie si voi declara furtul cu poze si filmul luat de pe camerele noastre cat si a vecinilor!
Daca cineva il vede sau poate da informatii despre OZZY rog sa sune la numarul:
0735.393.886 de urgenta
Ofer RECOMPENSA MARE!”, a scris Oana Zăvoranu pe facebook, de-a dreptul disperată.

Oana Zăvoranu a publicat imagini cu cel care i-a furat cățelușul

Vedeta a revenit apoi cu fotografii care-l arată pe cel care a furat cățelușul. Aceasta a mers la Poliție și a promis că va face scandal mare dacă nu-și va recupera animăluțul preferat. Ultima ei postare este de ieri noapte. Probabil aceasta nu a reușit încă să-l aducă pe Ozzy înapoi, dar oamenii legii ar trebui să-l identifice pe infractor, mai ales că au și imaginile cu el.

„Asta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy…asa arata un jeg si un boschetar de om pus sa imi faca rau
A trecut o ora
Eu sunt in drum spre Politie


Urmeaza sa va pun si filmul de pe camerele de supraveghere
Cine il vede pe acest infractor si sau pe cel din spate rog sa sune la numarul
0735.393886
OFER RECOMPENSA MARE PENTRU CINE IL ADUCE”, a scris Oana Zăvoranu pe facebook.