Dramă imensă pentru Celine Dion! Nu mai poate merge! Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai celebre artiste din lume

06 nov. 2021
Dramă imensă pentru Celine Dion! Nu mai poate merge! Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai celebre artiste din lume

Ajunsă la 53 de ani, Celine Dion continuă să fie un reper în muzică la nivel mondial. De asemenea aceasta este considerată un model și când vine vorba de modă, fiind mereu apreciată pentru ținutele sale deosebit de elegante. În ultima perioadă, însă artista a apărut foarte slabă, ceea ce i-a îngrijorat pe fani.

Între timp lucrurile s-au agravat și mai mult. Vedeta urma să cânte pe 5 noiembrie la Las Vegas, dar echipa ei a anunțat că aceasta nu poate urca pe scenă din cauza unor probleme de sănătate. Ea își anulase în prealabil o serie de concerte programate pentru luna octombrie.

Celine Dion traversează o perioadă cruntă, cu dureri inimaginale. Unul dintre membrii familiei sale a mărturisit că artista nu mai poate merge.

„Nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea dura mult timp până să se recupereze. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, poate fi necesar să ia o pauză câteva luni sau chiar un an. Pentru că simptomele sunt mai îngrijorătoare decât se aștepta”, a declarat acesta.

Celine Dion, devastată de durere

Celine Dion este distrusă și suferă enorm că nu mai poate urca pe scenă. Ea a transmis un mesaj pe Instagram, în care și-a anunțat fanii cu privire la anularea concertelor sale: „Eu și echipa mea şi am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune”.

După ce au tot apărut zvonuri despre starea sa precară de sănătate, echipa sa de presă a dat un comunicat în care au explicat că anularea concertelor s-a produs din cauza că  artista are „spasme musculare severe și persistente” la nivelul picioarelor.

Starea de sănătate a lui Celine Dion pare a fi destul de gravă, iar fanii sunt foarte îngrijorați. Este pentru prima dată în 11 ani, când vedeta nu postează o poză cu gemenii ei, cu ocazia aniversării lor.

Nelson și Eddy au împlinit pe 22 octombrie vârsta de 11 ani, iar artsita nu a împărtășit cu fanii acest moment important din viața lor, deși devenise o tradiție ca în fiecare an să posteze o nouă imagine cu ei, alături de un mesaj emoționant.