Dramă imensă pentru Dragoș Bucur. Prezentatorul Visuri la Cheie trece prin cel mai negru coșmar al său. Nu a vrut să știe nimeni

27 nov. 2022
Dramă imensă pentru Dragoș Bucur. Prezentatorul Visuri la Cheie trece prin cel mai negru coșmar al său. Nu a vrut să știe nimeni

Dragoș Bucur este unul dintre cei mei apreciați prezentatori tv din România. Cu toate astea, dincolo de lumina reflectoarelor, viața prezentatorului de la Visuri la Cheie nu e deloc una ușoară.

Dragoș Bucur suferă de diabet, drept urmare, în fiecare zi, acesta trebuie să urmeze un regim cât se poate de strict. Pentru a putea ține boala sub control, prezentatorul tv trebuie să consume doar anumite alimente.

A înlocuit dulciurile cu fructe, iar între timp s-a și obișnuit cu acest stil de viață. Pentru Dragoș Bucur, lucidele sunt cele mai importante pentru că îi ridică glicemia.

El a dat exemplu efectul pe care o felie de pâine îl are asupra organismului său.

Dragoș Bucur suferă de diabet și are de urmat un regim strict

”Nu am mai mâncat dulciuri de la prânz. Nu mănânc în fiecare zi și oricum am vreun an-doi de când am înlocuit dulciurile cu dulciurile din fructe.

Când simt nevoie de dulciuri apelez la un smoothie sau fructe ori smochine, cam așa ceva, dar mai mănânc și dulciuri.

În cazul meu, glucidele sunt cele mai importante pentru că ele îmi ridică glicemia, dar în momentul în care tu știi cât ai glicemia și știi care este necesarul de insulină pentru zece hidrați poți tot timpul să compensezi.

Îți dau un exemplu…o felie de pâine are zece hidrați, necesarul meu pentru insulină pentru zece hidrați este de două unități de insulină”, a mărturisit prezentatorul pentru click.ro.

Dragoș Bucur nu a avut mereu diabet. Acesta s-a declanșat în urmă cu câțiva ani, iar de atunci, prezentatorul Visuri la Cheie este nevoit să facă patru unități de insulină pe zi.

Injecțiile sunt realizate în funcție de numărul de hidrați consumați de prezentatorul de la Pro TV. Spre exemplu, pastele și orezul au 10 hidrați, în timp ce un ecler clasic are aproximativ 25.