Dramă totală pentru Gabriela Cristea! Vedeta este obligată să renunțe la toate proiectele din televiziune. Cine o va înlocui la Antena Stars

14 oct. 2021
Dramă totală pentru Gabriela Cristea! Vedeta este obligată să renunțe la toate proiectele din televiziune. Cine o va înlocui la Antena Stars
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este o mămică extrem de grijulie și de când a izbucnit pandemia aceasta a avut mare grijă de sănătatea ei și a fiicelor sale. A respectat toate regulile, s-a vaccinat, atât ea, cât și soțul său, Tavi Clonda sau cel puțin așa a dat de înțeles și a evitat pe cât posibil aglomerațiile.

Recent ea a sărbătorit ziua de naștere a Victoriei, una din fiicele sale. Aceasta a povestit că le-a dat un mesaj tuturor invitaților în care să-i roage să nu vină la aniversare dacă nu sunt perfect sănătoși.

„Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8. Am trimis astăzi un mesaj, dacă s-a supărat cineva, asta este, nu mi-a răspuns nimeni negativ. Le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem”, a fost declarația Gabrielei Cristea la Xtra Night Show, în urmă cu câteva zile.

Drama Gabrielei Cristea

Doar că inevitabilul s-a produs. Gabriela Cristea s-a infectat cu coronavirus. Aceasta a fost depistată pozitiv, dar nu are o formă severă. Este acasă, în izolare și trebuie să rămână acolo timp de 14 zile. Nu-și mai poate onora obligațiile din televiziune.

Este o dramă totală pentru ea, în contextul în care avea multe filmări programte. În plus și soțul său Tavi Clonda a primit un rol într-un serial și trebuia să fie prezent acolo. Probabil și acesta va fi obligat să se carantineze pentru următoare două săptămâni.

Gabriela Cristea se află sub monitorizarea medicului de familie și deja a primit tratament de specialitate. Din informațiile ShowBlitz.ro, vedeta este extrem de supărată că se află în această situație, mai ales că s-a protejat foarte mult, dar nu are de ales. Trebuie să rămână 14 zile în izolare, iar apoi cu siguranță va reveni pe micile ecrane.

Până acum, ea nu a venit cu nicio reacție pe acest subiect. Încă nu s-a stabilit exact cine o va înlocui la Antena Stars până când va reveni la cârma emsiunii pe care o prezintă.

UPDATE! Paula Chirilă este cea care îi ține locul temporar Gabrielei Cristea.