După 10 ani de tăcere, Nicoleta Luciu spune adevărul! Cine este amanta celebră a soțului său și ce a fost obligată să suporte de la Zsolt Csergo

14 nov. 2021
După 10 ani de tăcere, Nicoleta Luciu spune adevărul! Cine este amanta celebră a soțului său și ce a fost obligată să suporte de la Zsolt Csergo

Ieșită din prim planul showbiz-ului din România, Nicoleta Luciu trăiește alături de soțul ei, Zsolt Csergo, la Miercurea Ciuc. Ea s-a căsătorit cu acesta în 2012 și au împreună patru copii. După mulți ani, aceasta a vorbit despre o situație neplăcută din viața ei, când s-a aflat la un pas de divorț.

De când s-a căsătorit cu omul de afaceri și s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a dispărut din atenția publicului. Dacă până acum câțiva ani era mereu în centrul atenției, primea cele mai importante roluri și era prezentă la multe emisiuni TV, acum se pare că acesteia nu-i mai pasă de această viață.

Nu mulți și-ar fi imaginat că ar putea renunța la contractele generoase și la imaginea sa care se vindea foarte bine pentru a sta liniștită alături de soțul ei și cei patru copii.

A fost la un pas de divorț

Dar nu a fost ușor pentru ea. În urmă cu mai mulți ani a fost aproape de divorț după ce soțul el, Zsolt Csergo, petrecea foarte mult timp cu o celebră antrenoare de fitness. Despre aceasta s-a spus că a fost amanta lui și presa a vuit la vremea respectivă despre acest subiect. Se spunea chiar că ar fi fost îndrăgostit de acea femeie.

Între Zsolt Csergo și antrenoarea de fintess Kinga Sebestyen a fost o relație specială, încă dinainte de apariția Nicoletei Luciu, după cum mărturisesc apropiații. Oricum când s-a aflat despre relația celor doi și au apărut poze compromițătoare a fost un scandal imens, potrivit VoxBiz.

De ce nu au divorțat cei doi?

În ciuda celor întâmplate, Nicoleta Luciu nu a cedat și acum lucrurile merg foarte bine în familia ei. Ea a povestit care este secretul căsniciei ei și cum a făcut ca lucrurile să decurgă frumos în cuplu.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a mărturisit Nicoleta Luciu.