După Alexandra Stan, un nou divorț fulger în showbiz! S-au iubit mult, dar spun că nu mai rezistă împreună

30 oct. 2021
După Alexandra Stan, un nou divorț fulger în showbiz! S-au iubit mult, dar spun că nu mai rezistă împreună
Foto: Pixabay.com

Invitată la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, Alexandra Stan a recunoscut că a divorțat de soțul său, Emanuel Necatu după doar trei luni de mariaj plus încă două de relație. Aceasta nu a vrut să dea prea multe detalii despre motivele separarării.

„Eu sunt pe fast forward (n.r. pe redepe înainte), ca japonezii. Nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată.”, a spus artista. Totuși a ținut să menționeze că nu a înapoiat inelul de cununie și asta pentru că ea e de părere că ar fi fost un gest urât. Dani Oțil i-a replicat că probabil bărbații gândesc diferit și că ar dori măcar banii pe bijuterie.

„Da, păi să dea și ei înapoi așteptările pe care le-au creat, visele…”, a fost reacția promptă a Alexandrei Stan. Și la doar o zi de la acest anunț, un alt nume sonor cândva în showbiz și-a anunțat divorțul.

Un nou divorț în showbiz

Este vorba despre Alexandru Salaman, cunoscut publicului ca Șopârlă de la trupa care făcea furori în urmă cu mai mulți ani, ”Animal X”. Acesta a avut o relație de șase ani cu Monika, frumoasa tânără care i-a devenit în timp și soţie.

Deși spun că s-au iubit foarte mult și că totul a fost frumos între ei, au decis să se departă pentru că nu mai pot continua împreună. Au postat, însă pe facebook un mesaj de recunoștință pentru toate momentele frumoase petrecute împreună.

Șopârlă de la Animal X și soția lui, Monika

Alexandru Salaman a pus punct carierei muzicale în urmă cu 11 ani, dar fanii nu l-au uitat. Șopârlă de la Animal X avea foarte multe fane, însă Monik a fost cea care i-a pus capac. Pentru ea practic a renunțat la tot, însă chiar și așa relația nu a funcționat în cele din urmă.

„După 6 ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră a luat sfârșit. Cu toate acestea, ca orice poveste, ajunge la un sfârșit. Suntem recunoscători unul celuilalt pentru iubirea și grija pe care am avut-o! Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun.”, a scris Alexandru Salaman pe rețelele de socializare.