După Anamaria Prodan și Corina Caciuc, Oana Zăvoranu declanșează scandalul anului. Femeia cu care ar fi înșelat-o soțul său, Alex Ashraf. Divorțează?

28 ian. 2023
După Anamaria Prodan și Corina Caciuc, Oana Zăvoranu declanșează scandalul anului. Femeia cu care ar fi înșelat-o soțul său, Alex Ashraf. Divorțează?
Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf

Anul 2023 a început cu multe divorțuri și despărțiri în showbiz. După ce la final de 2022, Feli anunța că a pus punct relației cu tatăl fetiței sale, acum Oana Roman a decis să renunțe definitiv la căsnicia cu Marius Elise. Însă cireașa de pe tort o reprezintă Oana Zăvoranu care ar fi făcut un scandal de zile mari zilele trecute.

Circul părea să fie mai puternic decât cel creat de Anamaria Prodan, care a divorțat de Laurențiu Reghecamf. În ecuația a apărut atunci și Corina Caciuc, care s-a trezit vedetă peste noapte.

Jurnaliștii de la SpyNews.ro povestesc că aceasta a chemat Poliția și a cerut echipajului care s-a prezentat la fața locului să-l dea afară din casa ei pe Alex Ashraf, soțul său pe motiv că acesta ar fi vorbit cu o altă femeie. Imediat după acest eveniment au apărut zvonuri de divorț.

Bărbatul a fost surprins de paparazzii luând masa cu o altă femeie, la care a și înnoptat. A doua zi, acesta i-a plimbat și câinii noii sale cuceriri, iar relația părea a fi una serioasă. Doar că acum două zile, Alex Ashraf a fost surprins sărutând-o în mașnă pe Oana Zăvoranu, semn că relația dintre ei s-a calmat.

Divorțează sau nu Oana Zăvoranu?

„Nu vorbesc cu presa! N-am nicio declarație de dat, lăsați-mă cu articolele voastre! Încercați să dați știri mai bune și după vorbim, nu știri proaste și articole idioate, atunci vom vorbi. Mai dați în continuare, hai la revedere”, a fost reacția lui Alex Ashraf când a fost întrebat de jurnaliști despre divorț.

Oana Zăvoranu a comentat și ea printr-o postare pe Instagram și a negat toate zvonurile despărțirii. Și în trecut s-a mai discutat despre acest subiect, dar nimic nu s-a confirmat în cele din urmă.

„Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu, într-o postare distribuită pe Instagram.