După Asia Express, Cosmin Natanticu cutremură showbiz-ul! Cu ce televiziune a semnat și pentru ce super emisiune

02 feb. 2022
După Asia Express, Cosmin Natanticu cutremură showbiz-ul! Cu ce televiziune a semnat și pentru ce super emisiune

Asia Express a fost doar începutul. Cosmin Natanticu revine în televiziune într-o super emisiune care va lăsa publicul cu gurile căscate. Fostul concurent a semnat tot cu Antena 1, iar show-ul din care va face parte este unul de-a dreptul unic.

După ce a participat la Asia Express, Cosmin Natanticu a rămas fidel postului Antena 1, drept urmare, a semnat din nou cu trustul Intact pentru proiectul Dancing on Ice: Vis în doi.

Show-ul este unul de-a dreptul grandios, în cadrul căruia nouă vedete vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Concurenții vor fi nevoiți să impresioneze juriul, dar și telespectatorii, dacă într-adevăr vor să câștige.

Ringul de dans al emisiunii de la Antena 1 va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise care merită a fi împlinite.

Cosmin Natanticu a semnat din nou cu Antena 1

Cosmin Natanticu se numără și el printre vedetele care au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi. Actorul mărturisește că nu a mai patinat niciodată, dar este foarte entuziasmat să îndeplinească visul partenerei sale.

Va fi o provocare mare pentru el, însă asta nu înseamnă că nu își poate depăși limitele. A fost deja la prima zi de antrenament, știe ce va urma, însă nu are de gând să renunțe atât de ușor, după cum povestește chiar el.

”Este o provocare uriașă, atât pentru mine cât și pentru toți cei implicați în acest proiect. Pentru mine cu atât mai mult, căci este prima dată când îmi pun patinele în picioare și mai și particip la o emisiune de acest gen.

Patinajul este un sport complex, solicitant, extrem de greu, dar incredibil de frumos. Cel mai dificil moment până acum a fost prima zi de antrenament, când am intrat pe gheață. Nu am crezut că o pot duce până la capăt”, a mărturisit Cosmin Natanticu.