După Asia Express, Mihai Petre intră acum și la Survivor România? Este răsturnare totală de situație: Atunci când am luat decizia…

02 apr. 2023
După Asia Express, Mihai Petre intră acum și la Survivor România? Este răsturnare totală de situație: Atunci când am luat decizia...

Mihai Petre a ajuns celebru după ce a fost cooptat de cei de la PRO TV să facă parte din juriul emisiunii fenomen Dansez pentru tine. După ani buni în care a condus în topul audiențelor, show-ul a fost scos de pe post, dar a apărut Românii au talent, care de 13 sezoane reușește cifre record de audiență.

Alături de Andra și Andi Moisescu, Mihai Petre a fost cooptat și pentru juriul Românii au talent, dar după ce producătoare Mona Segall a ales să plece cu toată echipa la Antena 1, fostul dansator a urmat-o. Apoi a revenit la PRO TV pentru ca în cele din urmă să fie dat afară de la Românii au talent și înlocuit cu Alexandra Dinu.

Rămas fără proiecte TV, Mihai Petre s-a văzut nevoit să accepte provocarea Asia Express și bine a făcut pentru a câștigat nu doar show-ul, ci și foarte multă popularitate. Și după ce a fost în juriu alături de soția sa, Elwira petre la o altă emisiune de dans pe gheață, la Antena 1, acum va fi parte din echipa Te cunosc de undeva și va acorda note.

Mihai Petre la Survivor România?

Mihai Petre a vorbit și despre Survivor România, show în care nu ar intra niciodată și pe care-l consideră sub Asia Express, devenită America Express acum.

„Dacă tu rezonezi cu o anume echipă… la mine despre asta a fost vorba. Nu a fost vorba despre un post sau altul de televiziune. A fost despre oameni. Am fost și m-am întors. Pentru că au fost proiectele. Da, m-am întors la Românii au talent, pentru că e un proiect de-o viață.

Atunci când am luat o decizie a fost emoțională (n.r.: se referă la transferarea ulterioară la Antena 1, după ce plecase în urma terminării Dansez pentru tine). Am vrut să fiu alături de Mona Segall în momentul ăla. Am învățat enorm de la Mona”, a dezvăluit Mihai Petre, jurat la Te cunosc de undeva, pe YouTube.

„America Express e cel mai bun reality posibil în momentul ăsta. Adică, nu, nu există”, a spus Petre. „Și o arată cifrele, până la urmă”, l-a completat Radu Țibulcă, iar Mihai a confirmat: „Exact”.

„Și are poveste, nu e doar competiția aia. Vezi locuri pe care poate nu le vezi niciodată”, a ținut să adauge juratul de la Te cunosc de undeva.