După Culiță Sterp și Jador, un nou manelist celebru la Survivor România! Va face show total la PRO TV în noul sezon

12 oct. 2022
După Culiță Sterp și Jador, un nou manelist celebru la Survivor România! Va face show total la PRO TV în noul sezon

Cel de-al doilea sezon al Survivor România, difuzat de Kanal D a fost probabil cel mai spectaculos dintre toate. Jador, Culiță Sterp, Costi Ioniță au făcut parte din echipa Faimoșilor și au făcut mult spectacol, reușind să ducă audiențele postului turc de televiziune la cifre record. PRO TV a mizat în sezonul trei pe influenceri, dar impactul a fost mult mai mic, chiar dacă rezultatele per total au fost mai bune.

Sezonul cu numărul 4 se va difuza tot la PRO TV și deja se analizează formularele completare de cei care doresc să intre în echipa Războinicilor. Simultan au început negocierile și cu vedetele care vor să accepte provocarea Survivor România. Cum pandemia a trecut, artiștii au foarte multe evenimente, așa că sunt destul de greu de convins.

Există însă un manelist celebru care este pregătit să intre în competiție în câteva luni. Armin Nicoară a spus public că și-ar dori să primească o ofertă de la PRO TV. Soția lui, cântăreața Claudia Puican i-a amintit, însă că are multe evenimente programate și că poate pleca spre Republica Dominicană abia din 2024.

Armin Nicoară, noul concurent Survivor România?

Armin Nicoară: Îmi doresc foarte mult

Claudia Puican: Peste doi ani de zile, că ai evenimente.

Armin Nicoară: Știi cât îmi doresc? OK, nu se poate anul acesta, dar anul viitor! Din tot sufletul m-aș duce, mă pregătesc….

Claudia Puican: Dacă nu, mă duc eu!

Armin Nicoară: Nu, că iese copilul negru. (…) Chiar dacă am probleme de sănătate și cu diabet, rezolv totul…

Cei doi artiști, care s-a căsătorit în luna septembrie, au fost protagoniștii unui reality show și la Antena Stars. Atunci lucrurile au fost simple pentru că își prezentau practic viața lor de zi cu zi. Survivor România este complet altceva, dar Armin este convins că va face față. În plus, este conștient de plusul de notorietate pe care i l-ar aduce o astfel de emisiune.

Culiță Sterp și Jador și-au mărit considerabil tarifele după experiența Survivor România și asta pentru că au făcut mult show. Pentru alți colegi de-ai lor, însă viața nu s-a schimbat cu nimic. Zanni, în schimb, marele câștigător al sezonului 2 a progresat enorm. A reușit să-și cumpere chiar și casă și mașină, deși înainte de acest show stătea în chirie.