După drama cu fiicele ei, Alina Sorescu a mai primit încă o lovitură cruntă. Artista are probleme mari

03 apr. 2023
După drama cu fiicele ei, Alina Sorescu a mai primit încă o lovitură cruntă. Artista are probleme mari

Alina Sorescu are o perioadă de coșmar. Aceasta deținea custodia fiicelor sale până în urmă cu mai puțin de două săptămâni, dar ultima hotărâre a instanței i-a dat întreaga viață peste cap. Magistrații au decis ca cele două micuțe să locuiască o săptămână la tată și o săptămână la mama, ceea ce face ca totul să fie foarte complicat pentru ambele părți.

Alexandru Ciucu s-a arătat foarte încântat, însă de această decizie și nu pare să renunțe la dreptul său. La începutul procesului de divorț, designerul chiar ceruse ca domiciliul celor două fetițe să fie stabilit la el pentru că are condiții mai bune decât fosta lui soție.

Alina Sorescu a fost devastată de întreaga situație și cu toate că încearcă să zâmbească și să-și îndeplinească toate obligațiile din punct de vedere profesional, se vede în absolut toate ieșirile ei că traversează o dramă greu de imaginat.

Încă o lovitură pentru Alina Sorescu

Și cum nu era suficient acest coșmar, acum Alina Sorescu mai are de înfruntat o veste proastă. Noua ei melodie nu a ajuns mai deloc la public. În 17 ore, Schimb de zâmbete a strâns doar 6700 vizualizări. Nici nu poate visa la trending cu aceasta performanță.

Ultimele clipuri ale artistei reușiseră să depășească 1 milion de vizualizări, însă era mult în trend divorțul său de Alexandru Ciucu. Între timp publicul a devenit interesant de alte subiecte. Totuși noua melodie a Alinei Sorescu sună foarte bine și merită și ea atenția publicului, mai ales datorită versurilor inspiraționale.