După Survivor România, Kanal D mai primește o mega lovitură de la PRO TV! Vedeta care va prezenta de acum Vocea României

09 dec. 2022
După Survivor România, Kanal D mai primește o mega lovitură de la PRO TV! Vedeta care va prezenta de acum Vocea României

Kanal D a primit o mega lovitură anul trecut când Acun Medya a cedat drepturile Survivor România către PRO TV. Reality show-ul a adus cifre record postului turc de televiziunea, iar pierderea acestei producții a fost una însemnată. Acum postul rival de televiziune i-a mai furat o vedetă.

Ruxandra Erdei sau Rux și Opulență, cum este pe Instagram sau Ruxi Opulenta cum a numit-o publicul după ce a câștigat ultima ediție Bravo, ai stil! Celebrities a devenit un nume important în showbiz abia după ce a apărut la Kanal D. Ea a și câștigat mult râvnitul trofeu al emisiunii de fashion prezentate de Ilinca Vandici, dar apoi a refuzat propunerile de colaborare venite de la turci.

A acceptat în schimbă să meargă în Republica Dominicană pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici, reality show difuzat la PRO TV, iar acum va fi și la Vocea României.

Ruxi Opulenta, noua VOCE din online

Cu peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram și peste 750 de mii pe TikTok, Ruxi Opulenta va fi Vocea din online și va face conținut dedicat comunităților din mediile sociale. Oamenii pot vedea, prin ochii ei, ce se întâmplă în backstage-ul Vocea României, dar și cele mai amuzante video-uri de pe platoul de filmare cu antrenorii, concurenții și Pavel Bartoș.

„Eu mereu am încercat să transmit un mesaj celor care mă urmăresc: Ascultă-ți vocea, nu ce vorbește lumea. Consider că este cel mai important lucru, să ai încredere în vocea din tine… mai presus de orice”, a spus RUXI.

Nu ratați în această seară, de la 20:30, primul LIVE de la Vocea României. Este momentul ca cei de acasă să-și susțină favoriții și să ducă în finala LIVE vocile care i-au impresionat cel mai tare și i-au inspirat. Drumul lor la Vocea României este doar în mâinile publicului.