Echipa care NU trebuia să fie la Asia Express. A fost o lovitură cruntă pentru Gina Pistol. Detaliile secrete care au fost făcute publice

07 nov. 2021
Echipa care NU trebuia să fie la Asia Express. A fost o lovitură cruntă pentru Gina Pistol. Detaliile secrete care au fost făcute publice

Asia Express a ajuns la Sezonul 4, iar acesta pare a fi cel mai complicat din cauza pandemiei. Gina Pistol le-a prezentat pe primele trei, iar Irina Fodor a înlocuit-o în acesta ultimul. Fanii emisiuni au apreciat prestația ei, dar nu a fost ocolită nici de critici, mai ales atunci când a anunțat plecarea echipelor.

Producătorii Antena 1 au gândit în acest an ca pe lângă Asia Express să ofere publicului încă o emisiune, Asia mai târziu, prezentată chiar de doi concurenți ai acestei ediții, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Show-ul lor este disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY și au drept invitați nume care au fost în sezonul 4 sau chiar și în sezoanele trecute.

Recent, Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu, producători importanți și foarte implicați în tot ce înseamnă Asia Express, au făcut o serie de dezvăluiri cu privire la realizarea reality-show-ului.

Printre altele ei au povestit și despre echipa care NU trebuia să facă parte din emisiune și care a fost cooptată practic pe ultima sută de metri. Paradoxal, dar fetele respective au și câștigat. Este vorba despre Raluka, actuală jurată la SuperStar România de pe PRO TV și prietena ei, Ana Baniciu, fiica marelui artist, Mircea Baniciu.

Gina Pistol a fost pusă într-o situație groaznică

„Ana și Raluka au fost un caz special, ele nu erau în cărți la momentul respectiv. UNele lucruri se întâmplă pentru că așa trebuie să se întâmple. La ele a fost complicat că trebuia să rezolvăm cu vizele. Eu trebuia să plec în 3 zile și aveam 6 echipe, în loc de 7. A fost mereu un challenge. La mine când există ori îmi place, ori nu-mi place”, a dezvăluit Cătălin Orini.

Situația a fost bizară, în special pentru Gina Pistol. La acel moment ea avea o relație cu Smiley, dar artistul evita să se afișeze în public cu ea. În presă au apărut mai multe dezvăluiri, însă despre o aventură pe care acesta ar fi avut-o cu Ana Baniciu. De altfel, el era practic pus în situația de a a alege între ea și Gina Pistol.

Cele două erau mari rivale și erau obligate să pară că se înțeleg bine la filmări. Spre disperarea iubitei lui Smiley, Ana a rămas în competiție până la finla și a și câștigat. Deși au fost multe articole pe acest subiect, iar Gina Pistol era din nou pusă în ipostaza femeii înșelate, ea a reușit să mențină relația cu Smiley, care a ales-o pe ea.

Astăzi și Ana Baniciu și-a găsit jumătatea și chiar a anunțat că se căsătorește.