Echipa care va fi eliminată prima de la Asia Express. Dezamăgire imensă și multe lacrimi

26 sept. 2021
Echipa care va fi eliminată prima de la Asia Express. Dezamăgire imensă și multe lacrimi

Sezonul 4 de la Asia Express a revenit în forță. Irina Fodor se descurcă foarte bine în rolul de prezentatoare și nu se simte deloc lipsa Ginei Pistol, care și-au putea pierde complet rolul la Antena 1.

Cele nouă echipe de la Asia Express au pornit pe Drumul Împăraților, în Turcia, iar filmările au fost extrem de complicate, în contextul pandemiei și a unui lockdown impus de autoritățile de la Ankara. Cu toate acestea, producătorii au reușit să găsească soluții, iar emisiunea deja este lider de audiență.

Jurnaliștii de la CanCan.ro au prezentat deja și cine va câștiga sezonul 4 din Asia Express, însă același lucru l-au făcut și în urmă cu un an, iar dezvăluirile lor s-au dovedit a fi false. Într-adevăr au dat numele corect al învingătorului de la Splash! Vedete la Apă, Cristi Pulhac, așa că rămâne de văzut dacă au avut sau nu dreptate.

Care va fi prima echipă eliminată de la Asia Express

Tot ei au spus și cine va fi prima echipă eliminată din competiție. Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca Ungureanu ar urma să părăsească prematur competiție. De altfel, destul de previzibil, în contextul complicat al concursului.

Anca Ungureanu are 68 de ani și este de profesie învățătoare. Școala online a forțat-o să iasă la pensie, iar pentru că a dorit să o scoată din depresie, Alexandra a decis să o ia la Asia Express. Decizia nu a fost una chiar inspirată, întrucât mama ei nu a făcut deloc față provocărilor. Au fost multe situații delicate, rezolvate cu ajutorul producătorilor.

Și ceilalți concurenți au încercat să o protejeze, iar Alexandra Ungureanu a plâns de multe ori pentru că a simțit că și-a pus mama în pericol prin aducerea ei în show. Aceasta a câștigat ultimul sezon al Bravo, ai stil! Celebrities și ulterior declarase că își dorește să încerce senzații tari, inclusiv experiența Survivor România.

Dar a primit această ofertă tentantă de la Antena 1, pe care a acceptat-o imediat. Doar că aventura se va termina destul de rapid și asta pentru că mama ei nu a reușit să se adapteze concursului foarte greu.