El va fi noul iubit al celebrei Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecamf este deja istorie

20 oct. 2021
El va fi noul iubit al celebrei Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecamf este deja istorie
Anamaria Prodan și fiica sa, Rebecca

Anamaria Prodan este cu 20 de ani mai în vârstă decât amanta soțului său, dar arată la fel de bine. Regina, cum își spune ea nu știe dacă se va mai îndrăgosti vreodată, dar dacă o va face știe exact ce vrea de la viitorul său iubit.

Anamaria Prodan a luptat enorm pentru a-și salva căsnicia, dar iubirea lui Laurențiu Reghecamf pentru Corina Bilcon a fost prea mare. De altfel, ea a rămas și însărcinată, iar asta a făcut ca antrenorul de la CSU Craiova să depună actele de divorț rapid.

Totuși despărțirea nu va fi probabil una chiar simplă. Impresara se simte în primul rând umilită și acceptă cu greu ceea ce i se întâmplă. Ea a prezentat dovezi că amanta soțului său ar fi fost escortă de lux, care presta servicii sexuale pe 200 de dolari, iar aceasta a amenințat că o dă în judecată pentru defăimare pentru că nimic nu ar fi adevărat.

Anamaria Prodan spune cum ar trebui să fie viitorul său iubit. Ea sugerează și faptul că Laurențiu Reghecamf a ajuns un nume datorită ei, care l-a împins practic spre succes.

Cum ar trebui să fie următorul iubit al Anamariei Prodan

„Asta nu pot să știu (n.r. dacă se va mai îndrăgosti). Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitori de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului. Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor pe care l-a urcat pe culmile succesului.”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Impresara a fost căsătorită timp de 15 ani cu Laurențiu Reghecamf, iar înainte a mai bifat o căsnicie eșuată cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fiice superbe, de peste 20 de ani.

„Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă.”, a conchis Anamaria Prodan.

Ulterior aceasta a mers la Cătălin Măruță în emisiune și a spus că toată averea este practic a ei, moștenită de la mama sa, fost cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan și că nu poate ierta trădarea.

De asemenea a spus că viitorul ei iubit sigur nu va fi român și că fiul său, Laurențiu Reghcamf Junior va merge în SUA când va împlini 14 ani și va studia la o academie. Și celelalte două fiice ale sale studiază în afara țării, una în Italia, la Milano, iar cealaltă în SUA, unde joacă și baschet în echipa universității.