Eliza și Cosmin Natanticu au dat lovitura după Asia Express! Nașul lor este celebrul Bobonete din Las Fierbinți! În ce super proiect vor fi implicați

29 oct. 2021
Eliza și Cosmin Natanticu au dat lovitura după Asia Express! Nașul lor este celebrul Bobonete din Las Fierbinți! În ce super proiect vor fi implicați
Eliza și Cosmin Natanticu

Eliza și Cosmin Natanticu sau Natanticii, cum le spune toată lumea la Asia Express sunt foarte entuziasmați de proiectul Antena 1 în care au fost implicați și chiar dacă la final nu au ridicat trofeul, au câșigat multă notorietate. Aceștia apar mult în toate episoadele și producția se învârte mult în jurul lor.

Observând și ei toate acestea au ajuns la concluzia că este cazul să-și facă și ei propriul reality show. Primul episod au fost deja filmat și urmează să fie difuzat pe canalul lor de YouTube, nu se știe exact când.

Eliza sau Lizy a participat în trecut la X-Factor în căutarea succesului. Ea este de profesie actriță, dar nu un nume sonor. Tocmai de aceea a tot căutat o rampă de lansare, iar Asia Express pare să fie ceea ce avea ea nevoie. Și-a și lansat o piesă nouă și speră să vină și contractele.

Mihai Bobonete le-a fost naș de cununie

Cosmin Natanticu a colaborat mulți ani cu PRO TV. Prezența lui la Antena 1 a fost o mare surpriză. Ceea ce mulți nu știu este că acesta are o relație strânsă și cu celebrul Mihai Bobonete din Las Fierbinți, care mai nou va fi și jurat Românii au talent.

Acesta le-a fost naș de cununie celor doi, împreună cu soția lui, Cătălina. Relația dintre Lizy și Cosmin durează de 9 ani, iar căsătoriți sunt de trei.

„Am început filmările pentru reality show-ul Natanticii . Vrem să venim cu un material fresh, cu provocări haioase şi momente amuzante din viaţa de zi cu zi a familiei. Niciodată nu ne plictisim şi mereu intervin faze haioase”, a spus Eliza Natanticu pentru TV Mania.

„Da, pregătim un reality la care am filmat deja primul episod, pe care încă nu l-am postat. E despre noi şi anumite provocări pe care ni le dăm unul altuia, cu mici farse şi reacţiile noastre”, a completat și Cosmin Natanticu pentru aceeași sursă.