Ella, fosta iubită a lui Jador rupe tăcerea! Ce i-a făcut celebrul manelist cât timp au fost împreună. A ținut totul ascuns până acum

05 oct. 2021
Ella, fosta iubită a lui Jador rupe tăcerea! Ce i-a făcut celebrul manelist cât timp au fost împreună. A ținut totul ascuns până acum
Ella și Jador

Ella a fost una dintre cele mai populare concurente ale reality show-ului matrimonial, Puterea Dragostei, difuzat de Kanal D. Deși a pierdut de fiecare dată în fața colegei sale, Bianca Comănici, aceasta s-a bucurat de mai multă simpatie din partea bărbaților.

Ella a fost iubita lui Jador, când și manelistul făcea partea din emisiune. De altfel, așa a ajuns el celebru, prin intermediul popularității câștigate în cadrul show-ului de pe Kanal D. Deși cei doi au format un cuplu o bună perioadă de timp, tânăra povestește că a avut de fapt o relație toxică cu renumitul cântăreț, care este alt om, atunci când nu sunt camerele pe el.

„Viața mea sună ca o dramă. Nu aș vrea să sune, dar parcă doar perna mea cred că știe câte lacrimi am vărsat, câte rugăciuni care nu au fost ascultate, câte strigăte către Dumnezeu. Lui Dumnezeu îi cer să îmi dea putere să accept situația cu mama mea, să îmi dea putere să iubesc, deși este greu în perioada aceasta și să fiu iubită.

Eram în aceeași casă și constrânsă de împrejurări el a fost să îmi placă, să îmi cadă cu tronc. M-am si bazat pe faptul că părinții lui provin din aceeași religie cu a părinților mei și am zis să încerc ceva.

Jador i-a oferit o relație toxică

Aveam nevoie de un om care să mă susțină moral, pentru că era foarte greu în competiția respectivă. Simțeam nevoia să fiu lângă cineva care are experiență. Cu carisma lui, cu prostimea lui cumva m-a cucerit. Și am fost implicată într-o relație toxică. Cred că la momentul respectiv l-am iubit, au fost ceva sentimente destul de puternice. De multe ori am vrut să pun punct, mă gândeam că nu este pentru mine.

Ulterior citeam mesaje, mai vorbeam cu prieteni care ne cunoșteau și cumva parcă mă mai împingeau să mai trag, să-l mai ascult, să-l mai primesc, să mă vad cu el, deși rezultatul era același”, a mărturisit Ella în cadrul emisiunii online În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță de pe canalul de Youtube theXclusives – Kanal D.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei spune că Jador nu era interesat decât de faimă și că pe ea a folosit-o de multe ori pentru a-și atinge obiectivul, acela de a deveni celebru și bogat. Mai mult decât atât, ea susțin că și Bogdan Mocanu, un alt tânăr care a făcut parte din show și care spunea că este cel mai bun prieten al manelistului o căuta.

„De fiecare dată când mă întâlneam cu el încercam să îi dăruiesc iubire. Nevând iubire în trecut, m-am obișnuit să dăruiesc iubire, chiar dacă eu poate nu am primit. A fost toxică relația pentru că este extrem de gelos, își face filme extrem de mari, ascultă foarte mult de oameni. La momentul respectiv conta pentru el faima și doar atât. În unele situații m-a folosit, consider că da. La Puterea Dragostei, voiam să dovedesc alor mei și nu numai că orice negativ va ieși la suprafață. Mă căutau și Jador și Bogdan Mocanu la început, am avut cumva de ales între cei doi”, a mai spus Ella, care nu s-a oprit aici cu mărturisirile.

Ella îl umilește puternic pe Jador

Pe final, ea chiar a ținut să-l lovească pe Jador în orgoliu. A spus că ea s-a despărțit de el și nu invers și că acesta continuă să o caute, deși ea nu-l mai dorește. De altfel recent, Ella l-a blocat pe artist atunci când acesta încerca să o sune într-un live. Aceasta este într-o relație cu un alt bărbat și nu-și dorește să mai fie deranjată de umbrele trecutului.

„Poate o să râzi, dar lui Jador eu i-am dat vânt, eu nu l-am mai dorit. Jador a continuat să mă sune inclusiv lunile trecute, când eu eram cu iubitul meu actual, și suna în disperare. L-am blocat, nu ne potrivim. Ultima noastra întrevedere a fost când m-a chemat la un restaurant. Nu am putut să stau mai mult de 5 minute pentru că nu îl vedeam băiatul pe care mi-l doresc. Eu l-am cunoscut în afara camerelor, din toate punctele de vedere. Cu băiatul care era pe tv când era la Puterea Dragostei, îmi doream, dar cu băiatul din spate nu îmi doresc și i-am spus-o și în față. Eu am avut o poveste cu el, ceva sentimental. El poate e un om extraordinar, dar eu vorbesc emoțional”, a concluzionat Ella.