Este clar divorțului anului! Super vedeta PRO TV care a decis să-și părăsească soția după 17 ani de căsnicie. Ce i-a făcut femeia este revoltător

14 mart. 2023
Este clar divorțului anului! Super vedeta PRO TV care a decis să-și părăsească soția după 17 ani de căsnicie. Ce i-a făcut femeia este revoltător

A revenit în floare trend-ul divorțurilor și despărțirilor. De cele mai multe ori motivul îl reprezintă o altă femeie sau un alt bărbat. De daca aceasta situația este un pic mai complexă. Celebrul Andrei Aradits, unul dintre mai doriți bărbați din România, a decis să divorțeze de soția lui după 17 ani de căsnicie.

De vina pare în mod cert femeia, care a plecat în India să se regăsească și să facă yoga și nu s-a mai întors. Fostul actor din VLAD a dezvăluit că a rămas acasă cu fiul lor, Eric care duce mult dorul mamei sale. Doar că aceasta nu pare deloc interesată de subiect.

Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric )suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.

(…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

Andrei Aradits și-a făcut cont pe Tinder

Andrei Aradits, care a fost mult timp și jurat în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1, a dezvăluit că și-a făcut și cont pe Tinder pentru a căuta validare de la alte femei. Ulterior și-a dat seama că nu este direcția corectă și a renunțat. Acum doar merge la psiholog pentru a-și reveni din șocul divorțului provocat de soția lui.

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că ok, lumea mă place. Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, mai spus acesta, în cadrul podcastului.