Este Mellina îndrăgostită de Marius Crăciun? Războinica de la Survivor România a făcut mărturisiri complete

15 apr. 2021
Este Mellina îndrăgostită de Marius Crăciun? Războinica de la Survivor România a făcut mărturisiri complete

Mellina a părăsit competiția Survivor România, după ce mult timp a fost lider detașat în clasament. Aceasta a adus foarte multe puncte echipei sale, dar în ultima perioadă era din ce în ce mai tristă. Deși își dorea să ajungă până în finală, conflictele cu colegii au condus-o spre eliminare.

Publicul nu a salvat-o, dar Mellina a plecat demn din Republica Dominicană și a vorbit frumos despre toți cei cu care a împărțit insula. Nu același lucru s-a întâmplat în cazul Rominei, care a făcut și ea parte din echipa Războinicilor și care după ce a plecat a vorbit foarte urât de cea care îi fusese colegă pentru câteva săptămâni.

Romina a spus despre Mellina că ar fi îndrăgostită de Marius Crăciun

Aceasta a povestit că Mellina era o persoană foarte răutăcioasă și că era îndrăgostită de Marius Crăciun, cel care a câștigat reality show-ul Ferma de la Pro Tv în trecut și care a ajuns până în finală la Ninja Warrior.

„Din ce am vazut, Mellina il placea pe Marius. Ma gandesc ca asta e. Eu il placeam ca amic. La ea era mai evident. Isi gasea sa faca genuflexiuni si se aseza in fata lui si se apleca asa in fata lui”, a spus Romina într-o intervenție la Wowbiz, la scurt timp după ce a plecat de la Survivor România.

Răspunsul Mellinei la acuzațiile Rominei

Revenită acasă în România, Mellina i-a dat și ea replica Rominei, dar nu a negat complet că nu ar avea sentimente față de colegul său de la Survivor România. S-a rezumat doar la a spune că nu dorea să-l impresioneze pe acesta cu genuflexiuni.

„Eu nu știu în fața cui am făcut genuflexiuni. Eu cu Maria începusem să facem fandări, ne antrenam când aveam mai multă energie.
Făceam câteva exerciții, dar nu știu în fața cui eram. Nu știu cine era în stânga, în dreapta, în fața mea”, a spus Mellina.