Este oficial! Când începe Românii au talent. Pleacă Smiley și Pavel Bartoș? Cine va prezenta show-ul. Surprize pe bandă la PRO TV

17 nov. 2022
Este oficial! Când începe Românii au talent. Pleacă Smiley și Pavel Bartoș? Cine va prezenta show-ul. Surprize pe bandă la PRO TV

Emisiunea „Românii au talent” este una extrem de așteptată de majoritatea oamenilor, ea fiind una dintre emisiunile de top de la PRO TV. Noul sezon promite să fie unul special.

Sezonul 13 al emisiunii „Românii au talent” va începe curând la PRO TV și deși au existat zvonuri cum că Smiley și Pavel Bartoș ar pleca din acest proiect, se pare că cei doi vor continua să întrețină atmosfera.

„Noi fiind de la început, în sezonul 13 este greu să te mai uimească și să rămâi bujbe la ceva. Normal, admiri. Dar când și în sezonul 13 te întrebi de unde vin oamenii ăștia înseamnă că pentru cei care se uită la noi este ceva și mai și”, a precizat Pavel Bartoș cu privire la noul sezon.

Cât despre perioada în care va fi difuzată această emisiune, Cătălin Măruță a precizat în emisiunea sa, tot de la PRO TV, că telespectatorii o vor putea viziona în primele două luni ale anului viitor.

Andi Moisescu a precizat că numerele din acest sezon sunt de-a dreptul magice.

„Sunt niște numere atât de magice! Sunt anumite momente care par că nu sunt de pe Pământ. Cel puțin așa mi se pare mie. Sunt cel puțin două la care te întrebi…extratereștrii sau ceva”, a spus juratul de la „Românii au talent”.

Jurații de la „Românii au talent” se înțeleg foarte bine

Jurații de la „Românii au talent” rămân în aceeași formulă ca în sezonul 12, atunci când s-a văzut că între cei patru a existat o adevărată chimie.

Echipa emisiunii „La Măruță” le-a trimis juraților și celor doi prezentatori două platouri cu mâncare, însă Mihai Bobonete a spus că nu este de ajuns, lucru ce e de înțeles având în vedere că filmările durează mai mult de 10 ore.

„El nu știe cât mâncăm noi aicea? Șase platouri… nici nu ne uităm, asta mi se pare pauza de publicitate la noi. Ce este ăsta busuioc? Castraveți, ridichi.Astea dacă le prăjești se înmoaie ca dracii, nu-s bune de nimic. Nu înțeleg ce a făcut Măruță, și-a schimbat părerea despre noi? A venit a stat vreo 3 zile prin gradenă…”, spune actorul din „Las Fierbinți”.

De partea cealaltă, Smiley nu a comentat nimic despre mâncarea adusă, ceea ce l-a făcut pe Mihai Bobonete să facă glume pe seama lui.

„Pare că Smiley e cazul. E povestea socială. Nu vorbește, mănâncă și se uită așa…’Da, nenea’. El e primul număr în seara asta și de aia, îl luăm cu noi să se obișnuiască, că e foarte timid. Hai, baiatu’ ! Are un cântec și o doină…”, a adăugat Mihai Bobonete.