Este oficial! Delia a fost înlocuită cu o vedetă mult mai tânără și foarte celebră! Este cea mai mare umilință din cariera ei

01 apr. 2022
Este oficial! Delia a fost înlocuită cu o vedetă mult mai tânără și foarte celebră! Este cea mai mare umilință din cariera ei

Delia Matache a debutat în showbiz în anii 90, alături de colegul său de atunci Nick. Cei doi au format trupa N&D, cu care au ajuns în toate topurile. Cea mai de succes melodie a lor a fost Vino înapoi. Și astăzi fanii o fredonează, iar artista o include în toate concertele sale pentru că este foarte cerută de public.

Dar iată că acum Nick îi dă o lovitură năucitoare. Dacă Delia a devenit o artistă de mare succes cu cariera ei solo, el a dispărut complet din showbiz. Acum, însă revine în forță cu relansarea hit-ului Vino la mine, dar fără Delia.

Aceasta a fost înlocuită cu o vedetă a Tik Tok-ului, mult mai tânără decât Delia. Este vorba despre Bibi, cea care a devenit într-un timp record idolul adolescenților.

Nick, lovitură fatală pentru Delia

„Piesa s-a născut în 1999, a fost premiată în 2000 drept cea mai bună melodie a anului. Mi-am dorit să fac un remake, pentru că melodia, și nu numai piesa asta, se ascultă și în ziua de azi, după 23 de ani. Acum toată lumea trebuie să știe că proiectul se numește nnd – „Nick never dies”. Într-o zi am primit un link de la fiica mea, în care cineva îmi cânta piesa – Bibi cânta refrenul pe TikTok. În prima fază nu știam despre ce era vorba, dar am zis că sună bine.

Asta a fost acum ceva timp, apoi am început discuțiile cu Bibi, i-a plăcut ideea și am înregistrat. Având în vedere că e o piesă cu o cotă de popularitate atât de mare, am vrut să lucrăm minuțios, ca rezultatul final să sune bine. Am filmat și un videoclip în care apare fiica mea, Andreea Marin, care are 15 ani, mai mulți actori, dar și dansatorii de la trupa Trouble. Mă bucur că face parte din proiectul acesta, sincer voiam să interpretez piesa cu ea, însă nu este pregătită”, a spus Nick pentru Click!.

Rezultatul? Excelent. Se poate și fără Delia. Clipul a fost lansate pe 30 martie și are deja peste 250.000 de vizualizări. Nu știm exact de ce nu este în trending ținând cont de numărul mare de accesări, dar piesa sună exact ca pe vremuri.