Este oficial! Gina Pistol revine la Antena 1! Pentru ce emisiune, însă și ce se întâmplă cu Irina Fodor

18 nov. 2021
Este oficial! Gina Pistol revine la Antena 1! Pentru ce emisiune, însă și ce se întâmplă cu Irina Fodor

Așteptarea a luat sfârșit pentru Gina Pistol, care a lipsit de pe micile ecrane în ultimele opt luni. Aceasta a născut în luna februarie o fetiță superbă și de atunci întreaga ei viață s-a concentrat pe aceasta. Chiar dacă nu a mai avut niciun proiect de televiziune, contractele de imagine au curs, iar contul ei de Instagram este plin de reclame.

Smiley a fost, însă mai ocupat ca oricând. El este jurat SuperStar România și în plus este și prezentator la Românii au talent. Cum filmările sunt în plină desfășurare, el a lipsit destul de mult de acasă. Pe lângă obligațiile pe care le are față de PRO TV, artistul petrece mult timp și la casa sa de producție HaHaHa Production.

Faptul că stă atât de puțin timp cu ea, o nemulțumește pe Gina Pistol, dar aceast a știut până acum cum să gestioneze perfect relația. Deși a tot postat pe InstaStory ba că se simte rău, ba că este deprimată, zâmbetul ei a revenit odată cu filmările pentru cele trei ediții speciale Chefi la Cuțite.

Pe 29 și 30 noiembrie și în seara zilei de 1 decembrie, de la ora 20.30, concurenții Asia Express – Drumul Împăraților vor trece la bancuri, sub îndrumarea celor 3 chefi: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Fiecare dintre aceștia își va forma echipa prin tragere la sorți și se va lupta în preparate românești pentru câștigarea marelui premiu.

Miza este una uriașă pentru că va exista și o competiție a orgoliilor: cei doi chefi care pierd trebuie să își tatueze (cu tatuaj semipermanent) chipul chef-ului câștigător. Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Ce se va întâmpla cu Irina Fodor

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emy și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este o misiune de care sunt străini.

Edițiile speciale Chefi la cuțite marchează și revenirea Ginei Pistol în rolul de prezentatoare, la câteva luni după ce a devenit mamă. “Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetită care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina.

Irina Fodor nu apare deloc în aceste imagini, însă ea a filmat toată vara cu cei trei chefi pentru un alt cooking show, care urmează să înceapă în curând. Rămâne de văzut ce rol va avea aceasta la Antena 1 în perioada următoare. În mod cert, postul va dori să le păstreze pe amândou, dar trebuie să decidă pentru ce proiecte.

Momentan Gina Pistol pare favorită pentru Chefi la Cuțite, varianta clasică a show-ului. Cât despre Asia Express, mai este mult până la următorul sezon, așa că nu s-a luat nicio decizie în acest sens încă.