Este Theo Rose însărcinată sau nu? Horia Brenciu, bunul său prieten a spus adevărul. Este informația momentului

15 nov. 2022
Este Theo Rose însărcinată sau nu? Horia Brenciu, bunul său prieten a spus adevărul. Este informația momentului

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian, șeful său și regizorul serialului CLANUL. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare, în timp ce ambii aveau relații stabile și de lungă durată. Ea cu Alex Leonte, iar el cu scenarista și actrița, Lia Bugnar.

Theo Rose și Anghel Damian au păstrat distanța inițial și nu prea s-au afișat împreună la evenimente. De aici au apărut și multe speculații legate de faptul că s-ar fi despărțit. În realitate, se pare că dragostea dintre ei a tot crescut, iar acum artista, în vârstă de doar 25 de ani, ar fi însărcinată.

Informația a fost publicată pentru prima dată de către cei de la CanCan, care au fost și primii care au făcut publică relația secretă dintre Theo Rose și Anghel Damian, așa că este greu de crezut că nu este reală.

Horia Brenciu, primul care a felicitat-o pe Theo Rose

De altfel, Horia Brenciu, un apropiat al tinerei vedete, s-a grăbit să o felicite pe rețelele de socializare, profitând de ocazie să mai promoveze piesa pe care o are în colaborare cu ea.

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. ❤️ Felicitari ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?”, a scris Horia Brenciu pe facebook.

Deși în general este foarte activă pe rețelele de socializare, Theo Rose nu a comentat deloc informația și probabil voia să păstreze totul secret pentru o perioadă de timp.