EXCLUSIV. Adevărul despre emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Cum a ajuns aceasta să fie angajată la postul turc de televiziune

03 oct. 2021
EXCLUSIV. Adevărul despre emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Cum a ajuns aceasta să fie angajată la postul turc de televiziune

După mai bine de zece ani petrecuți la Realitatea TV, Denise Rifai și-a dat demisia. Plecarea lui Cozmin Gușa de la conducerea postului de televiziune a făcut practic inevitabilă și debarcarea ei. Aceasta a acuzat politica editorială impusă, iar apoi timp de câteva luni nu a mai semnat cu niciun trust media.

Au fost multe negocieri și s-a vorbit mult despre locul în care aceasta se va angaja. Cum nu a resimțit niciodată presiunea banilor, pentru că provine dintr-o familie extrem de bogată, Denise Rifai nu s-a grăbit.

Cei de la Kanal D aveau deja în portofoliu emisiunea 40 de întrebări și căutau prezentatoare. Potrivit surselor ShowBlitz.ro, redactorul șef de la WowBiz.ro, Irinel Antoniu, fost redactor șef adjunct la Libertatea, a fost cea care a propus-o. Cele două erau prieteni, așa că s-a făcut mult lobby pentru Denise Rifai.

Mai mulți politicieni ar fi făcut lobby pentru Denise Rifai

Aceleași surse spun că ar fi intervenit chiar și politicieni pentru ca fosta vedetă Realitatea TV să fie cooptată în echipa Kanal D. Au fost multe negocieri, multe insistențe, dar într-un final turcii au fost convinși. Iar acum sunt mulțumiți de alegere pentru că audiența este una foarte bună.

Trebuie menționat că postul se află pe un trend ascendent, așa că este firect ca și emisiunile pe care lansează să înregistreze cifre mari. Denise Rifai a captat atenția publicului în acest an mai mult ca niciodată, iar asocierea cu Kanal D i-a crescut și mai mult popularitatea.

Ea a primit și mai multe premii media pentru prestația ei, semn că s-a descurcat foarte bine în rolul de moderatoare a emisiunii 40 de întrebări și a promit că nu se va opri aici.