EXCLUSIV. Ce salariu imens primește Viviana Sposub de la Kanal D și ce i-au promis producătorii ca să accepte să fie concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

17 sept. 2021
EXCLUSIV. Ce salariu imens primește Viviana Sposub de la Kanal D și ce i-au promis producătorii ca să accepte să fie concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities
Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

După ce tânăra în vârstă de 20 de ani, Olga Verbițchi a fost descalificată pentru că întârzia tot timpul la filmări, Viviana Sposub a devenit concurentă cu acte în regulă la Bravo, ai stil! Celebrities. Producătorii voiau să o introducă în show mai târziu, spun sursele ShowBlitz.ro, dar din cauza situației ivite au convins-o să accepte mai repede provocarea Kanal D.

Ținând cont și de faptul că audiențele nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor – prima gală de sâmbătă seara s-a clasat pe locul 4 în top, după PRO TV, Antena 1 și România TV, producătorii au încercat să aducă o vedetă care să aibă impact în mass media. Și cum Viviana Sposub a creat furori la Ferma Vedetelor a fost imediat preferată pentru spectacol.

Mai ales că a reintrat în atenția publicului după despărțirile și împăcările de George Burcea. Ca să accepte să intre în show, cei de la Kanal D i-ar fi promis Vivianei că va mai primi un alt contract cu postul turc de televiziune ulterior, mai ales dacă publicul o va agrea.

Cu ce sumă de bani ar urma să rămână Viviana Sposub după Bravo, ai stil! Celebrities

În plus, salariul primit este dublu față de cel de la PRO TV. Pe lângă banii pe care-i primește pentru ținute, Viviana va mai încasa câteva mii de euro și pentru simpla ei prezență la Bravo, ai stil! Celebrities.

Iar despre ținutele sale, ei bine probabil nu va fi nevoie să plătească pentru ele pentru că în mod cert multe companii vor dori să le fie promovate produsele la Kanal D, așa că Viviana va rămâne după prestația ei la Kanal D cu cel puțin 20.000 de euro, dar depinde și de cât va rezista în emisiune. La cum a început, probabil destul de mult.

Și de la Ferma a primit o sumă similară, în schimb de la Vorbește Lumea abia dacă era remunerată cu 1000 de euro și nu-i mai conevenea deloc onorariul, mai ales că acum se crede o vedetă în toată regula.

Viviana Sposub are 24 de ani și a debut în televiziune în urmă cu aproximativ trei ani, la Antena 1, unde prezenta Vremea.