EXCLUSIV. Ce studii are la bază Andreea Ibacka, soția lui Cabral și cum se comporta aceasta cu colegii ei? Nu au nicio legătură cu actoria

07 oct. 2021
EXCLUSIV. Ce studii are la bază Andreea Ibacka, soția lui Cabral și cum se comporta aceasta cu colegii ei? Nu au nicio legătură cu actoria
Foto: Facebook Andreea Ibacka

Andreea Pătrașcu, devenită Andreea Ibacka în urmă cu mai mult timp a debutat în actorie încă din perioada în care era studentă. Acesta a trecut un casting și a primit un rol important într-o telenovelă de pe Acasă Tv, devenit Pro 2 între timp.

Practic aceasta s-a trezit vedetă peste noapte, iar colegii au resimțit asta din plin. Andreea Ibacka nu a studiat actoria în facultate, ci a fost doar o pasiune. Ea a urmat cursurile Academiei de Studii Economice, Facultatea de Comerț.

Colegii ei au povestit pentru ShowBlitz.ro că aceasta era o fată inteligentă, dar că odată ce a intrat în showbiz s-a schimbat destul de mult. Venea rar la cursuri și era destul de selectivă cu cei cu care alegea să comunice.

Pentru că făcea parte dintr-o producție de top la acel moment, toți o tratau ca pe o mică vedetă și ea se comporta ca atare. Îi plăcea să fie în centrul atenției și s-a menținut pe acest trend.

Cabral mai are o fiica din prima căsătorie

Ea este căsătorită cu Cabral Ibacka de ani buni și au împreună doi copii. Pe Namiko, dar familia s-a întregit zilele acestea și cu un băiețel. Astfel că este bucurie și mai mare în jurul lor.

Cabral mai are o fiică de 19 ani, Inoke, de 19 ani, din căsătorit cu Luciana Mitran (Ibacka). Doar că nu se mai înțeleg deloc, iar tânăra refuză momentan să mai discute cu tatăl său. Nu se știu exact motivele, dar se pare că ar fi legate de modul în care își trăiește viața adolescenta.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine.
Andreea Ibacka e bine și ea.
Eu sunt acasă cu Namiko.
Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral pe facebook în urmă cu o zi, după ce soția lui, Andreea Ibacka a născut.