EXCLUSIV. Concurenta de la Survivor România care a fost mult timp angajata Kanal D. Detalii care s-au ținut secrete

07 mai 2021
EXCLUSIV. Concurenta de la Survivor România care a fost mult timp angajata Kanal D. Detalii care s-au ținut secrete
Războinicii la Survivor România

Survivor România este emisiunea care se bucură de cel mai mare succes în momentul de față. Noua ediție difuzată de Kanal D a întrecut toate asteptările și a fost lider de audiență încă de la debut. Jador a fost unul dintre personajele cheie din show, dar acesta a părăsit concursul din motive medicale.

Între timp, telespectatorii s-au îndrăgostit de emisiune și continuă să se uite în fiecare săptămână în număr mare, chiar dacă în joc au mai rămas doar câțiva concurenți, cu care s-a lansat noua ediție a Survivor România. Printre aceștia Culiță Sterp, Zanni, Cosmin Stancu și Elena Marin de la Faimoși și Albert Oprea și Sorin Pușcașu de la Războinici.

Cine este Războinica superbă, care a lucrat la Kanal D

Recent, cele două echipe au fost populate cu forțe proaspete. Andreea Lodba și Cucu au intrat în echipa roșie, în timp ce Bogdan Urucu și Adelina Damian au completat-o pe cea albastră.

Adelina Damian face parte din echipa Războinicilor

Detaliul care nu a fost menționat este că Adelina Damian, care se prezintă ca o antreprenoare de 28 de ani, a fost de fapt mult timp angajată a Kanal D. Ea s-a angajat mai întâi ca reporter, pentru ca mai târziu să devină producător. Mai mult decât atât, ea a lucrat și ca documentarist la Pro Tv.

Adelina Damian visează să ajungă cântăreață

În prezent are un magazin de haine online și visează la o carieră în muzică, sub numele de Adeline. Ea este absolvenită a Academiei de Studii Economice, FABIZ și are și un master în afaceri la aceeași instituție.

Deși a intrat recent, Adelina nu a impresionat prin performanțele sale sportive, fiind una dintre cele mai slabe concurente, în schimb a atras atenția prin vocea ei superbă, dar și prin siguranța pe care o afișează când vine vorba de persoana ei.