EXCLUSIV. Cum se comportă Andreea Esca cu angajații săi? Vedeta este un alt om atunci când nu este filmată

04 oct. 2021
EXCLUSIV. Cum se comportă Andreea Esca cu angajații săi? Vedeta este un alt om atunci când nu este filmată
Andreea Esca împreună cu jurnalistul Andrei Nourescu și tenismena Gabriela Ruse la evenimentul de promovare A' List Magazine

Andreea Esca prezintă știrile la PRO TV de mai bine de 20 de ani și a devenit astfel simbolul postului de pe Bulevardul Pache Protopopescu. A fost întrebată de multe ori dacă s-a gândit să plece la altă televiziune, însă aceasta a răspuns de fiecare dată că nu a luat în calcul migrarea către alte trusturi.

Și într-adevăr nu ar fi avut motive. La PRO TV este lider de audiență de foarte mulți ani cu Știrile PRO TV de la ora 19.00. În plus, întreaga ei imagine se bazează cu asocierea cu acest post de televiziune. Astfel ea a ajuns să câștige sume enorme din contracte de publicitate și să-și dezvolte adiacent și alte business-uri.

Printre acestea și o revistă de fashion și ligestyel, unde se implică mult și fiica ei, Alexia Eram. A’List Magazine este un proiect reușit, însă angajații nu sunt chiar foarte mulțumiți. Majoritatea au contracte de colaborare și sunt plătiți foarte prost. Andreea Esca este de părere că între proiectul se bazează pe imaginea ei, așa că preferă să nu risipească bani.

Andreea Esca este dură cu colaboratorii ei

Ea are în schimb o echipă de vânzări foarte performantă, care se ocupă și de contractele Alexiei. Vedeta Știrilor PRO TV nu este la fel de zâmbitoare cu angajații sau colegii atunci când nu este filmată. Ea poate fi și foarte autoritară și dură, mai ales atunci când cineva nu respectă regulile impuse și termenii contractuali.

De altfel, Andreea Esca a recunoscut chiar ea într-un interviu online, acordat actorului Marius Manone că poate avea și altă față decât cea care se vede la televizor.

„Sunt dură cu colegii mei. La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioşi. Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână aşa”, a mărturisit Andreea Esca în emisiunea lui Marius Manole.