EXCLUSIV. Gina Pistol, multe lacrimi ascunse în relația cu Smiley. Cum se comportă acesta cu ea, deși a născut recent

16 oct. 2021
EXCLUSIV. Gina Pistol, multe lacrimi ascunse în relația cu Smiley. Cum se comportă acesta cu ea, deși a născut recent

Relația dintre Gina Pistol și Smiley pare perfectă, dar în realitate nu este. Artistul are multe proiecte în desfășurare și nu petrece prea mult timp pe acasă. De cealaltă parte, iubita lui a rămas fără show-urile Asia Express și Chefi la Cuțite, iar faptul că nu mai este în centrul atenței o deprima foarte tare.

De altfel, Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu ceea ce i se întâmplă. Surse din anturajul ei au povestit pentru ShowBlitz.ro că vedeta se simte foarte neglijată de Smiley și că și-ar dori ca acesta să-i acorde mai multă atenție și să petreacă mai mult timp cu ea.

De altfel, atitudinea aceasta a lui Smiley a fost dintotdeauna așa, dar părea că se schimbase atunci când a rămas însărcinată. Apoi au apărut din nou multe proiecte, iar Gina Pistol a trecut în planul 3, după carieră și micuța Josephine.

Gina Pistol, pași spre depresie

”Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de „chefless”. Abia mă trezesc noaptea de foarte multe ori de altfel, ca să-mi hrănesc fiica, abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau să ma duc la casă să văd cum sunt lucrările. Nu știu ce să fac ca să am o altă stare”, a mărturisit Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Mesajul ei este ca un strigăt de ajutor, ca o alertă pentru Smiley, care nu pare să o asculte foarte mult pe iubita lui. El se bucură de ceea ce trăiește pentru că îmbină dragostea de familie cu cariera. Dar pentru Gina Pistol totul este nou. Înainte, chiar dacă artistul nu-i acorda atât de multe atenție, avea și ea proiectele sale de televiziune.

Acum Irina Fodor i-a luat locul și nu se știe dacă va mai reveni pe poziție. Asta o macină și mai mult și nu o lasă să doarmă. Ea a povestit recent și că are mari dureri de cap și nu știe ce sa mai facă pentru a se simți mai bine.

Mărturisirile Ginei Pistol

”Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Eu nu dorm într-o poziție bună. Am probleme cu cervicala și din cauza asta mi se trage tot. Dacă știți, dacă folosiți vreo pernă care ajută la asta, vă rog spuneți-mi. Nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri și când vine un val de durere, îmi vine să-mi plâng de milă”, a mai spus Gina Pistol.

Vedeta a dus destul de greu și sarcina. Inițial medicii îi spuseseră că nu va putea face copii, iar când a aflat că este însărcinată a considerat că trăiește o adevărată minune. În acea perioadă nu a avut voie să ridice absolut nimic și trebuia doar să stea în pat pentru a nu risca să piardă sarcina.

”Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții”, mărturisea Gina Pistol în urmă cu ceva timp într-un alt interviu.