EXCLUSIV. Oana Zăvoranu a semnat cu PRO TV? Pentru ce emisiune: producția este lider de audiență

26 sept. 2021
EXCLUSIV. Oana Zăvoranu a semnat cu PRO TV? Pentru ce emisiune: producția este lider de audiență
Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a cam fost absentă în ultima perioadă. După divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă, aceasta a renăscut și a devenit subiect important pentru toate publicațiile din România. Ea și-a lansat chiar și o emisiune pe Youtube, care se bucură de mare succes.

A luat la țintă toate vedetele din showbiz, pe care le acuză de „mocangeală”. Mai exact că ar câștiga sume enorme de bani de la diverse companii pentru a le promova produsele. Oana Zăvoranu și-a explicat absența din ultimele săptămâni prin implicarea totală în dezvoltarea clinicii sale, împreună cu soțul său Alex Ashraf.

Mesajul ciudat al Oana Zăvoranu

„Datorita unor decizii PROVIDENTIALE si MEGA NECESARE pe care le-am luat in a ma implica 100% in dezvoltarea si organizarea clinicii mele @onelifeclinicamedicala impreuna cu sotul meu, a renovarilor pe care le incepem in forta, a schimbarilor in bine ce urmeaza, a aducerii de medici si specialitati noi in Clinica, a angajarilor care urmeaza, pentru ca avem nevoie de oameni buni si noi pentru ca ne marim si pentru ca am dat afara la timp mizeriile care nu se ridicau la nivelul asteptarilor mele si a escrocilor care nu meritau niciodata, nici pe departe increderea mea acordata lor 😤😤😤( dar EU mereu stiu in timp util ce sa fac si cum sa ma organizez 🖕🖕🖕)……

VOI INTARZIA PUTIN INCEPEREA SEZONULUI 2
AL EMISIUNI MELE FENOMEN DE PE YOUTUBE
Dar stati linistiti ca nu cu mult
Adica, in loc sa ma vedeti acum la sfarsitul lui Septembrie, o sa va fie si mai dor de mine cand
MA INTORC, ADICA IN OCTOMBRIE,
IN PRIMA PARTE A LUNII
🙏🤗🙏❤️💪😎🥰✨🥰🥰😉

Am multe surprize frumoase pentru voi, fac multe in perioada asta atat ca femeie de afaceri, cat si profesional, adica tv, emisiuni si altele ❤️
Asa ca pregatiti-va provizii de popcorn, luati-va canapele si fotolii comode, plasme sau televizoare mari, cat si telefoane cu ecran bun
CUZ I’M COMING BACK SOON MOTHERFUCKERS !
😎😎😎😈😈😈💪💪💪👌👌
Pazea gloabele troglodite 😂

Ce va faceti voi toate/toti cand ma intorc?
Pai mai ‘zburdati’ putin, ca noul decor, format, echipa si platou, ma inspira si mai tare 😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎😎
Ati belit-o daca ma intelegi 😂
Va pupa OANA BOSS 😘”, a scris Oana Zăvoranu pe facebook.

A semnat Oana Zăvoranu cu PRO TV?

În realitatea, conform surselor ShowBlitz.ro, Oana Zăvoranu a fost dorită de producătorii PRO TV în show-ul Masked Singer România. Încă nu se știe exact dacă s-a ajuns la un acord în acest sens, însă sunt șanse mari ca în spatele uneia dintre măștile rămase încă în competiție să se afle celebra divă. De altfel, numele ei a fost deja pronunțat de cei patru detectivi de câteva ori, semn că ar putea fi totuși în show.

Până acum Ilie Năstase s-a demascat sigur, moment fără precedent în istoria show-ului, Carla’s Dreams a fost eliminat fără să bănuiască cineva că se afla în spatele costumului de Emoji Smiley, iar noi seară Corina Caragea și luptătorul Cătălin Zmărăndescu au părăsit și ei concursul.

Ediția Masked Singer de joi seară a fost lider de audiență și a înregistrat 6.6 puncte de audiență, 21.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.9 rating și 19% share, pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD.

Săptămâna viitoare, joi, de la 21.30, pe PRO TV Gheișa, Oul dragon, Pinguinul, Pisica, Robotul, Șarpele și Steaua vor încerca din nou să-i pună în încurcătură pe cei 4 detectivi, INNA, Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan în lupta pentru a rămâne în competiție.