Fara precedent! Cu ce l-a amenințat Laurențiu Reghecampf pe Kamara. Anamaria Prodan a intervenit și ea

23 nov. 2021
Fara precedent! Cu ce l-a amenințat Laurențiu Reghecampf pe Kamara. Anamaria Prodan a intervenit și ea

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie în centrul atenției, iar noi amănunte ies la lumină în legătură cu motivele care au dus la ruptura dintre cei doi. Acum, un nou nume este implicat și anume Kamara.

Probabil știți deja că pe site-ul strictsecret.ro a fost publicat un filmuleț în care Corina Caciuc Bilcon a fost surprinsă sărutându-se cu Kamara, iar de aici situația a luat o întorsătură neașteptată.

Cei de la click.ro au aflat că după publicarea video-ului Anamaria Prodan, dar și Laurențiu Reghecampf l-au contactat pe artist, iar cel mai nervos a fost chiar antrenorul, care a trecut la amenințări.

Surse din anturajul acestora au declarat că Laurențiu Reghecampf i-a interzis lui Kamara să dea declarații în presă pe acest subiect, însă artistul nu s-a lăsat intimidat, ci a preferat să îi dea un sfat mai prietenesc.

”Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist”, au declarat surse apropiate anturajului celor doi, pentru Click!.

Anamaria Prodan l-a sunat pe Kamara

Anamaria Prodan la rândul ei este și ea la curent cu informațiile referitoarea la Corina Caciuc Bilcon, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Impresara l-ar fi contactat și ea pe artist petntru a cere mai multe detalii despre tânăra care i-a distrus căsnicia, însă fără succes, pentru ea.

”Ana l-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot. Vă dați seama, ea nu se lasă până când Reghe nu o să realizeze ce se întâmplă și ce greșeală a făcut.”, au mai spus sursele citate.

Până acum știm doar că Laurențiu Reghempf a anunțat că a părăsit locuința din Snagov și s-a mutat la Craiova, cu noua iubită. Corina Caciuc Bilcon ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil al antrenorului Universității Craiova și de asemenea ea este cea care i-a luat locul Anamariei Prodan.