Fără Survivor România, Kanal D își distruge rivalii PRO TV și Antena 1 cu un nou FENOMEN. Surpriză mare pentru public

17 nov. 2021
Fără Survivor România, Kanal D își distruge rivalii PRO TV și Antena 1 cu un nou FENOMEN. Surpriză mare pentru public

Kanal D a rămas fără Survivor România, după ce compania care deține drepturile de difuzare a semnat cu PRO TV. Însă turcii au mereu resurse și în mod cert pregătesc și ei ceva. Până atunci, însă au dat lovitura pe piață cu un nou serial, considerat deja un fenomen. Peste 1 milion de români îl urmăresc zilnic.

Doctorul minune” este difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și a reușit să fie chiar și pe locul 1 în audiențe devansând producțiile de top ale rivalilor de la PRO TV și Antena 1.

Zerrin Tekindor, actrita care da viata personajului Vuslat, din indrăgita productie se numara printre cele mai frumoase si apreciate artiste din Turcia.

Zerrin s-a nascut in Burhaniye, Turcia, si-a terminat studiile primare și gimnaziale la Ankara iar ulterior a absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe, in 1985. Tot in acel an Zerrin a început să lucreze la Teatrul de Stat din Ankara si Istanbul.

Detalii inedite despre una dintre cele mai mari actrițe din Turcia

Fermecatoarea actrita a adunat in palmares, de-a lungul carierei sale, numeroase roluri in piese de teatru, dar si filme si in seriale de televiziune. Zerrin Tekindor a fost pasionata inca de mica, de tot ceea ce inseamna arta. În timp ce își continua cariera la teatru, ea și-a urmat studiile la Facultatea de Pictură a Universității Bilkent, studiind ulterior si in cadrul Halil Akdeniz Atelier.

In prezent, artista se poate lauda cu peste șaisprezece expoziții de pictură, deschise in intreaga lume, lucrarile sale fac parte din colectii private. Zerrin are un fiu pe nume Hira, si a fost casatorita de doua ori cu actorul Çetin Tekindor.

Zerrin Tekindor_ Vuslat în serialul Doctorul minune

Zerrin Tekindor, acum in varsta de 57 de ani, a devenit cunoscuta publicului roman prin intermediul rolurilor interpretate in fascinantele productii turcesti, difuzate la Kanal D, Dragoste infinita (rol Leyla), si Iubire ascunsa (rol Deniz), iar de data aceasta, talentata actrita reintra in inimile fanilor din Romania, prin intermediul serialului de succes “Doctorul minune”, cu personajul Vuslat, o femeie pe cat de frumoasa, pe atat de dura.

In “Doctorul minune”, Zerrin Tekindor devine Vuslat, o femeie frumoasa si eleganta, dar foarte dura, fara scrupule chiar, dispusa sa faca totul pentru a-si atinge scopurile. Vuslat este mama tinerei Ezo, o fata care sufera de tulburare bipolara.

Aceasta a stat departe de fiica ei multi ani, de la distanta, dar totul s-a schimbat atunci cand femeia a aflat de obsesia fiicei sale pentru Ali Vefa (Taner Ölmez), rezidentul autist, cu minte sclipitoare. Vuslat decide sa preia fraiele destinului fiicei sale, insa metodele prin care alege sa faca asta trezesc numeroase controverse in randul celor implicati in intreaga poveste.