Fiica lui Gheorghe Hagi va fi prezentatoare de știri! Cu ce post important de televiziune a semnat Kira Hagi

24 oct. 2021
Fiica lui Gheorghe Hagi va fi prezentatoare de știri! Cu ce post important de televiziune a semnat Kira Hagi
Kira Hagi

Fiica cea mare a lui Gheorghe Hagi nu a urmat o carieră sportivă, așa cum s-a întâmplat în cazul talentatului său frate, Ianis Hagi. De mică, Kira Hagi a fost pasionată de tot ceea ce înseamnă artă. Astăzi este actriță și a jucat deja în piese de top pe cele mai importante scene din România.

Kira Hagi are 25 de ani și recent a acceptat o nouă provocare. Aceea de a fi prezentatoare de știri la postul de televiziune al lui Adrian Sârbu, Aleph News. Aceasta va avea propria emisiune, unde va veni cu subiecte foarte interesante dedicate tinerilor în special.

„SMART IS THE NEW COOL este raspunsul meu❗️
Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine!
Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a scris Kira Hagi pe facebook.

Kira Hagi, succes pe toate planurile

Fiica marelui fost fotbalist și antrenor, Gheorghe Hagi și-a făcut studiile de actorie în Statele Unite ale Americii, iar apoi a revenit în țară și a semnat cu mai multe teatre importante din București pentru diverse piese.

Ea s-a bucurat de succes și în domeniul picturii. Deja și-a expus lucrările pe Coasta de Azur, la Galeria Entre Des Artistes, în luna septembrie. Acum speră să se bucure de același succes și în televiziune.

Postul Aleph News a fost lansat în urmă cu aproximativ un an și se anunța a fi o adevărată revelație. Sunt mulți cei care au plect din televiziunea lui Adrian Sârbu, din cauza presiunii și a volumului mare de muncă. Momentan, compania funcționează pe pierdere, dar fostul șef de la PRO TV are încredere în conceptul său inedit și este convins că va da lovitura cu el în perioada următoare.