Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Cine este bărbatul celebru care i-a luat mințile frumoasei Alexandra Dragnea

22 oct. 2021
Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret. Cine este bărbatul celebru care i-a luat mințile frumoasei Alexandra Dragnea

Alexandra Dragnea nu și-a dorit niciodată să fie în lumina reflectoarelor, dar s-a îndrăgostit nebunește de un tânăr care visa să ajungă celebru. Acesta a fost la un pas să câștige X-Factor, dar a pierdut trofeul în favoarea lui Florin Ristei, care astăzi este una dintre vedetele de bază ale Antena 1.

Alexandra Dragnea își trăiește povestea de iubire cu Alex Mațaev de mai bine de opt ani. O perioadă aceștia au locuit în SUA, unde el a încercat să cucerească piața muzicală americană, dar fără prea mult succes. Artistul moldoveanu a frânt multe inimi cât timp a fost concurent în show-ul de la Antena 1, dar apoi a dispărut din peisaj.

Ce spune Liviu Dragnea despre Alex Mațaev

A filmat câteva clipuri, a continuat să posteze piese pe Youtube și cu toate că are o voce superbă, succesul s-a lăsat așteptat. Dar dragostea lui pentru Alexandra Dragnea nu.

Liviu Dragnea a dezvăluit în cadrul emisiunii jurnalistei Denise Rifai de la Kanal D că el nu s-a opus niciodată relației dintre fiica sa și Alex Mațaev, chiar dacă el era mult mai sărac decât ea.

”Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți. Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere de un an și ceva. Atât el cât și soția lui Ștefan, sunt niște copii foarte buni.

S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo. În schimb, am vorbit cu Alex și undeva, cândva, s-ar putea să înregistrăm ceva.

Eu și mai mulți colegi. Mi-am găsit tobele. Adică, un CD. Alex cântă foarte bine”, a dezvăluit Liviu Dragnea în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D.

Alexandra Dragnea și Alex Mațaev s-au căsătorit în secret vara trecută, conform informațiilor WowBiz.ro. Cei doi nu au vrut să fie în lumina reflectoarelor, așa că au organizat o ceremonie intimă, după ce au semnat actele în fața ofițerului de stare civilă din Alexandria.