Fiica lui Mihai Gâdea, surprinsă în ipostaze de neimaginat! Video-ul cu Karina Maisha a fost făcut public. Scene demne de filmele de la Hollywood

17 mai 2022
Fiica lui Mihai Gâdea, surprinsă în ipostaze de neimaginat! Video-ul cu Karina Maisha a fost făcut public. Scene demne de filmele de la Hollywood
Karina și Mihai Gâdea

Karina Maisha Gâdea și-a făcut ieri debutul în muzica mare. Mai exact, aceasta și-a lansat prima melodie, compoziție proprie, atât muzică, cât și versuri, iar piesa se bucură deja de succes. Cu toate că frumoasa tânără în vârstă de 19 ani a preferat mereu discreția, publicul a primit foarte bine cadoul ei.

Piesa START a strâns câteva zeci de mii de vizualizări, în contextul în care nu a fost promovată de vreun cont mare de Youtube. Fiica lui Mihai Gâdea a preferat să se descurce singură, iar rezultatul este îndr-adevăr unul de excepția.

Clipul este foarte bine lucrat, iar la regie și la scenariu, ea s-a implicat foarte mult. Astfel că se poate spune că întregul proiect a fost imagina de ea de la un cap la altul. Karina Maisha apare în VIDEO-ul postat ieri pe Youtube în ipostaze în care nimeni nu a mai văzut-o până acum.

„Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! „START” este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris Mihai Gâdea ieri pe contul lui de Facebook, primind mii de aprecieri.

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea în ipostaze surprinzătoare

Karina Maisja este extrem de talentată și chiar dacă nu a vrut deloc să iasă în evidență, se poate spune că debutul în showbiz l-a făcut în mod cert cu dreptul, iar fanii deja așteaptă să afle cât mai multe informații despre ea.