Final de drum pentru Cristina Mihaela Dorobanțu! Pleacă de la Kanal D? Ce va face acum, după finalul reality show-ului Puterea Dragostei

14 feb. 2022
Final de drum pentru Cristina Mihaela Dorobanțu! Pleacă de la Kanal D? Ce va face acum, după finalul reality show-ului Puterea Dragostei

Puțini au crezut că fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, Cristina Mihaela Dorobanțu va reuși să o înlocuiască pe Andreea Mantea, cu atât de mult succes. După două sezoane, în care vedeta a prezentat Puterea Dragostei, a spus că vrea să revină acasă pentru că fiul ei nu mai suportă să stea departe de România.

Reality show-ul a fost filmat în Istanbul, iar cea care a prezentat ultimele două sezoane a fost Cristina Mihaela Dorobanțu, care a acceptat să se mute în Turcia. Acum și sezonul cu numărul 4 a luat sfârșit, iar de acum emisiunea se va desfășura în România.

Încă nu se știe exact cine va fi prezentatoarea sezonului 5, dacă va reveni Andreea Mantea sau dacă cei de la Kanal D vor alege să meargă tot pe mâna fostei concurente de la Bravo, ai stil!.

Ce va face acum Cristina Mihaela Dorobanțu

Oricum ar fi, aceasta spune că s-a bucurat enorm de experiență, că simte că a atins un apogeu al carierei sale și că s-a implicat total în acest proiect. Pentru viitor, ea are planuri mărețe, dar nu a dorit să dea detalii exacte despre ele. A lăsat totul cumva ambiguu. Rămâne la Kanal D? Continuă cu Puterea Dragostei? Nu se știe nimic clar.

„Eu m-am bucurat din plin de experiența pe care am trăit-o în Turcia, dar îmi amintesc perfect ziua în care am fost anunțată că voi reveni acasă și m-am bucurat din suflet. Îmi doream de ceva vreme să revin acasă, alături de cei dragi. Visez acum la lucruri mărețe, îmi doresc și alte lucruri separat de carieră și sper din suflet să mi se împlinească. Cu siguranță le voi anunța cu zâmbetul pe buze, la fel cum am anunțat toate lucrurile frumoase pe care le-am trăit de-a lungul timpului în viața mea”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu într-un interviu pentru Playtech.ro.