Final de drum pentru Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, după 10 ani de căsnicie? Fosta vedetă Kanal D le-a explicat totul fanilor

26 sept. 2021
Final de drum pentru Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, după 10 ani de căsnicie? Fosta vedetă Kanal D le-a explicat totul fanilor

Mădălin Ionescu era una dintrele vedetele de top ale Kanal D în urmă cu câțiva ani. Acesta prezenta emisiunea WowBiz împreună cu Andreea Mantea, mai întâi, apoi cu Adelina Pestrițu. Din echipa de reporteri făcea parte și Cristina Șișcanu, o moldoveancă foarte frumoasă.

Cei doi s-au îndrăgostit, iar el a divorțat de soția cu care avea doi copii, pentru ea. Și la scurt timp s-au și căsătorit. Copii au rămas la el și în plus Cristina Șișcanu i-a mai dăruit și ea un bebeluș. Deja sunt împreună de zece ani și par a fi familia perfectă. Ei sunt și nașii cuplului format din Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Doar că uneori, ca în orice familie mai apar și certuri aprinse, iar fanii au dorit să știe dacă Mădălin Ionescu s-a gândit vreodată la divorț. Acum acesta are un contract cu Metropola TV, dar este foarte activ și în mediul online.

S-a gândit Mădălin Ionescu să divorțeze de Cristina Șișcanu?

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a dezvăluit Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare.

El a spus și care sunt ingredientele unei căsnicii reușite, care să reziste provocărilor externe. El și soția lui sunt foarte uniți, chiar dacă de-a lungul timpului au fost supuși la grele încercări.

„Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe pertenerei/ partenerului, absența jignirilor”, a explicat prezentatorul TV.

Cristian Șișcanu a avut câteva contracte importante în ultima perioadă. A fost concurentă la Survivor România, unde a ieșit foarte rapid pentru că nu era deloc o sportivă bună. Apoi la Bravo, ai stil! Celebrities, unde s-a remarcat prin multe scandaluri și relativ revent a fost parte a proiectului Antena Stars, Mămici de pititi cu lipici.