Final de drum pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu? Ce decizie fermă a luat fosta iubită a lui Cuza de la Asia Express

05 nov. 2021
Final de drum pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu? Ce decizie fermă a luat fosta iubită a lui Cuza de la Asia Express

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează cel mai nou și interesant cuplu din showbiz. El este cunoscut ca un mare cuceritor. De altfel, are și un copil dintr-o relație mai veche, iar cât a fost concurent la Exatlon, reality show de pe Kanal D, și-a înșelat iubita de la acel moment cu cântăreața Claudia Pavel sau Cream cum era numele ei de scenă înainte.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt prieteni de mulți ani, încă de când ea forma un cuplu cu simpaticul Cuza de la Asia Express. Povestea lor de iubire a început inițial ca o joacă, dar acum lucrurile sunt foarte serioase.

Și dacă la început Cătălin Cazacu nu părea foarte implicat în relație, recent a dezvăluit la Teo Show că este chiar dispus să se căsătorească cu frumoasa asistentă de la Neața. Cei doi sunt împreună de aproximativ o lună, dar nu sunt mulți cei care dau șansă unei relații lungi, cunoscând istoria celebrului motociclist.

De ce nu vrea Ramona Olaru să se mute cu Cătălin Cazacu?

Ramona Olaru le-a dezvăluit prietenilor săi de la emisiunea matinală de pe Antena 1 că în momentul de față nu locuiește cu Cătălin Cazacu și asta pentru că în apartamentul lui și-au lăsat urmele prea multe femei. Așa că blondina vrea mai întâi să renoveze pentru a se muta într-un loc cu energie nouă. Dar asta nu înseamnă că este un final de drum, dacă nu a acceptat să locuiască acum cu iubitul ei.

„Mă apuc în partea cealaltă (nr. acasă la Cătălin Cazacu) de renovat. Eu nu mă mut unde au stat altele”, a spus Ramona Olaru la Neața cu Răzvan și Dani.

Vedeta a mai fost căsătorită o dată, dar a divorțat în anul 2019. Apoi s-a cuplat destul de rapid cu un nume important în online, Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi s-au certat și împăcat de multe ori, iat el chiar a spus într-un podcast că din păcate se îndrăgostise de opusul lui, așa că a pus punct acestei povești.

Ramona Olaru a suferit, dar și-a găsit rapid alinare în brațele lui Cătălin Cazacu. De mai bine de o lună este numai zâmbet și pare mai fericită ca oricând. Chiar a și declarat că se simte foarte bine în această perioadă.