Florin Călinescu revine în juriul Românii au talent? Pe cine ar urma să înlocuiască. Este surpriza anului!

01 ian. 2023
Florin Călinescu revine în juriul Românii au talent? Pe cine ar urma să înlocuiască. Este surpriza anului!

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV în urmă cu mai bine de un an. Acesta a plecat cu scandal din juriul de la Românii au talent și a transmis că este convins că audiența va înregistra scăderi considerabile și asta în special din cauza managementului defectuos.

Doar că lucrurile nu au stat deloc așa. În locul lui a venit Mihai Bobonete, care a făcut un show de zile mari ca jurat, iar Alexandra Dinu a fost și ea înlăturată, iar cel care s-a așezat pe scaunul ei a fost Dragoș Bucur. Cifrele au arătat mai bine ca oricând, astfel că cei doi au fost păstrați la masa juriului.

Florin Călinescu în schimb a semnat cu Prima Tv. Și-a produs propria emisiune, dar audiența a lăsat de dorit. Singur a decis să se retragă și în urmă cu ceva timp a anunțat că vrea să devină viral pe Tik Tok. Și iată că a și reușit, agățându-se de un cântăreț de manele, cu doar nouă clase, dar care se bucură de multă faimă și bani.

Florin Călinescu revine la Românii au talent?

Este vorba despre Dani Mocanu, care în prezent se află în arest la domiciliu și-și petrece mult timp pe rețelele de socializare, unde le arată fanilor cât de bogat este și ce petreceri cu lux și opulență organizează.

„Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r. Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2. Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani.

De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates. Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală?”, i-a spus Florin Călinescu pe TikTok lui Dani Mocanu într-un live.

„Bine, vreau să vă răspund!”, i-a replicat manelistul pe un ton calm.

„Eu am crezut că aia e recuzită. Eu sunt convins că tu nu ai 7 milioane de euro, d***u”, a continuat Florin Călinescu.

„Sunt amărât, sunt amărât! (…) Aveţi perfectă dreptate! Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?”, a răspuns Dani Mocanu.

„Eu nu cred că ești așa Titi Durul. Eu cred că tu dacă te uiți la o panseluță plângi”, i-a spus celebrul actor.

Manelistul a recunoscut mai în glumă, mai în serios că într-adevăr uneori plânge la filme de dragoste sau la cele cu animale. Astfel se poate spune că Florin Călinescu și-a deschis drumul spre Tik Tok și ar putea reveni la Românii au talent, ca entertainer pe această zonă.

Desigur este o glumă, însă marele actor este obișnuit să fie în centrul atenției și să fie urmărit de milioane de români, iar plecarea de la PRO TV i-a lăsat o mare gaură. În trecut, producătorii au ales diverși Tik Tok-eri pentru a completa emisiunea, în culise și nu este exclus să facă asta și acum.

Florin Călinescu ar putea fi o soluție inedită. Pare că se pricepe deja.