Florin Ristei, momente grele la Antena 1! Artistul a fost obligat să ia o decizie extrem de grea. Nu a avut de ales

12 nov. 2021
Florin Ristei, momente grele la Antena 1! Artistul a fost obligat să ia o decizie extrem de grea. Nu a avut de ales
Florin Ristei

Florin Ristei este una dintre vedetele cu greutate la Antena 1. Acesta este prezent în fiecare dimineață în emisiunea matinală, Neața, dar este și jurat X-Factor, asta după ce în trecut a fost chiar concurent. El are o bogată experiență în muzică, așa că atunci când a fost desemnat mare învingător al show-ului au apărut multe acuzații legate de corectitudine.

A trecut multe de atunci. Pe locul 2 în acea finală s-a clasat Alex Mațaev, actualul soț al fiicei lui Liviu Dragnea, despre care nu s-a mai auzit nimic. Acesta nu a reușit să se impună în showbiz.

În schimb, Florin Ristei a progresat enorm și este un nume cu greutate în industrie. În această seară, el trebuie să ia o decizie foarte grea. Este mentor la X-Factor pentru grupa de fete, iar la 20.30 va fi obligat să decidă cine sunt cele trei concurente cu care acesta va merge mai departe la Battle.

’’Am trei scaune și trei criterii după care voi alege: atitudine, care este foarte importantă, voce și pregătire, cât de receptive ați fost la sfaturile mele’’, a declarat artsitul.

Decizie grea pentru Florin Ristei

Mirela Bogasieru, Raluca Oaida, Delia Andrei, Daria Peltea, Betty Iordăchescu, Yarina Cozma, Sofia Cagno, Ainhoa Millan, Ilona Andreea Necula, Ana Maria Mustia și Bryana Holinger sunt cele unsprezece concurente care au primit un loc în Bootcamp încă din audiții.

În această seară, mentorul Florin Ristei va dezvălui cine este cea de-a doisprezecea concurentă din echipa sa, care va face tot posibilul să ocupe unul dintre cele trei scaune pentru Battle-uri. Telespectatorii pot urmări prima ediție din Bootcamp astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o nouă ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri.