Florin Ristei, monument de răbdare. Ce a încercat acesta să explice 1000 de ori fanilor săi, care n-au înțeles tot nimic la final

27 sept. 2021
Florin Ristei, monument de răbdare. Ce a încercat acesta să explice 1000 de ori fanilor săi, care n-au înțeles tot nimic la final
Florin Ristei

Florin Ristei este jurat X-Factor, apare zilnic la Neața și are și o trupă Freestay, cu care cântă în concerte. Deși are un program plin, acesta și-a făcut timp să stea de vorbă cu fanii săi, pe facebook. Sau mai bine zis a încercat să le dea câteva explicații în scris legat de vaccinare.

Florin Ristei a lipsit două săptămâni de la Antena 1 pentru că s-a infectat cu coronavirus. A făcut, însă o formă foarte ușoară și a revenit în formă maximă pe micile ecrane.

Artistul a postat pe facebook un mesaj în care-i acuză pe cei de la PNL că regulile pe care le impun populației nu sunt respectate în primul rând de ei și că au modificat cifrele pentru a putea desfășura Congresul PNL.

Postarea care a dat startul

„Au “uitat” să raporteze vreo 1400 cazuri noi, înainte de congresul PNL. Azi, miraculos, au avut pix galben, nou, și le-au trecut în catastif.
Regulile, din nou, sunt făcute doar pentru unii.”, a scris Florin Ristei pe facebook.

De aici doar un pas până la o serie de sute de comentarii pe tema vaccinării. Oamenii spun că nu au de gând să se imunizeze și că Guvernul nu-i poate obliga să facă asta dacă ei nu vor. Florin Ristei a încercat, fără prea mult succes, să le explice fanilor săi că nu pentru autorități se vaccinează, ci ca să le fie mai bine.

„Sandica Bazarea nu trebuie sa forteze pe nimeni. Tu nu trebuie sa te vaccinezi pentru altii, ci ca sa-ti fie tie mai bine. E atat de simplu.”, i-a spus Florin Ristei unei internaute.

Apoi el a dat dovadă de multă răbdare și a încercat să aducă argumente pro-vaccinare, dar nu prea a convins pe nimeni. Oamenii o țin pe-a lor și cu toate că nu au cunoștințe medicale insistă să meargă pe teorii ale conspirației.

Florin Ristei a avut răbdare să le explice fanilor săi de ce este bine să se vaccineze

„Florentina Turbuc Popa pentru ca sansele sa faci o forma grava, vaccinat fiind, sunt mici

Robert Preda pai pe principiul asta, nu mai purta centura de siguranta, ca poate nu faci accident si esti ok. Sau cand sari cu parasuta, nu-ti mai lua si parasuta de rezerva, ca e mica probabilitatea sa patesti ceva.

Angela Zorila si mai multi dintre cei nevaccinati sunt in stare grava. Procentul e coplesitor in “favoarea” celor nevaccinati.

Marius Rusin da, cred. O persoana vaccinata poate tranmite intr-un procent mult mai mic decat una nevaccinata. Nu e egal cu zero, dar daca e o mica imbunatatire, pentru mine conteaza.

Oana Alexandra masca nu inseamna boala, nu mai vorbiti prostii. Nu masca e problema. Ci masurile care nu s-au luat cand trebuia.”, au fost câteva dintre răspunsurile lui Florin Ristei.

Ce spune despre efectele adverse și garantarea 100% a imunizării

Oamenii au vorbit și despre efecte adverse ale vaccinului și despre faptul că acesta nu garantează 100% că nu se vor mai îmbolnăvi. Însă niciun medicament și nimic niciodată nu poate oferi garanții 100%.

Florin Ristei i-a întrebat pe oameni dacă au luat Paracetamol vreodată. Și acesta poate avea reacții negative pentru organism și cu toate acestea mulți îl înghit chiar și fără să consulte medicul.

Reamintim că România se află pe penultimul loc în UE ca procent de persoane vaccinate, aproximativ 25%. Doar bulgarii stau mai prost ca noi. Practic țările cel mai slab dezvoltate din punct de vedere economic refuză imunizarea. Acum înțelegem și de ce România și Bulgaria sunt țări mai sărace decât altele.