Florin Ristei, părăsit de iubită pentru un bărbat celebru. Este o umilință greu de suportat. Cum a ajuns să formeze un cuplu cu Naomi Hedman

04 mai 2021
Florin Ristei, părăsit de iubită pentru un bărbat celebru. Este o umilință greu de suportat. Cum a ajuns să formeze un cuplu cu Naomi Hedman
Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei nu s-a remarcat niciodată în showbiz datorită relațiilor sale amoroase. Acesta era destul de discret din acest punct de vedere și părea genul de bărbat extrem de liniștit și așezat. Însă iată că artistul este plin de surprize. De câteva luni, el formează un cuplu cu modelul Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la auduțiile X-Factor, unde el era jurat.

Florin Ristei a ieșit în evidență în ultima vreme și prin prisma scandalurilor cu Mircea Badea. Deși cei doi lucrează în același trust și au același patron, posturile de televiziune pe care le reprezintă sunt mai degrabă rivale.

Artistul a declarat public că-l apucă durerea de stomac dacă se uită mai mult de cinci minute la Antena 3, în timp ce Badea l-a făcut javră.

Mai multe detalii despre conflictul dintre cei doi AICI

Cine este fosta iubită a lui Florin Ristei?

Revenind la viața amoroasă a lui Florin Ristei, așa cum spuneam, acesta a fost până nu demult extrem de discret din acest punct de vedere. El a avut o relație de trei ani cu Marinela, o tânără atrăgătoare, dar cu care a evitat să se expună public sau pe rețelele de socializare. Imaginile cu cei doi împreună sunt extrem de rare.

Conform surselor ShowBlitz.ro, aceasta l-ar fi părăsit pe Ristei pentru un alt bărbat, un fost concurent al emisiunii culinare, MasterChef, care a făcut furori și care are la activ mai multe relații tumultoase.

Tudor Aposteanu și Marinela, fosta iubită a lui Florin Ristei

Marinela a spus DA

Este vorba despre Tudor Aposteanu, care a fost un adevărat casanova până nu demult. El s-a iubit cu Cristina Şucu, fiica milionarilor Dan și Camelia Șucu, Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu, Sulekha Ahmed, o tânără foarte bogată de naţionalitate arabă, Laura Alistar, fosta parteneră a lui Bogdan Stelea, Maria Ale, fiica milionarului Iulian Tudor. Și lista poate continua.

Acum Tudor, după doar șase luni de relație a cerut-o în căsătorie pe Marinela, care a spus DA. Între timp, Florin Ristei încearcă și el să arate că este foarte fericit și se afișează peste tot cu Naomi, care are o relație apropiată de celebră Niki Minaj și care în trecut a și făcut parte dintr-un reality show de succes în UK.

Tudor Aposteanu are un restaurant în prezent, dar acesta are și alte business-uri care-l ajută să ducă o viață foarte luxoasă.